Resimli Idrarda silik cizgi kanda 0.35 deger neler oluyor ?

Benim karışık biraz bu ayki gecikme daha yok üstüne görme olayından şüpheleniyorum testte de silik çizgi çıkınca acaba oldum
Anladım kuzum inşallah hamileyizdir. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için. Benim şuan gecikmemin 3. Günü
bat gününde kan verdim negatif çıktı ama ondan önce silik çizgi görmüştüm idrarda. Şimdi birkaç gün daha beklemedeyim. ☹️

Ya ne sinir durum bende de kanda çıkmadı ama idrar testinde o hormon yoksa nasıl çizgi çıkar anlamıyorum diğer gebeliğimde de vardı silik çizgi ve hamileydşm
Kuzum inşallah gebeyizdirr ☹️ Ben bugun erken gebelik testi aldım. Kan tahlilini perşembe günü yaptırmıştım. Sence testi bugün yapsam mı 😔😔😔

Eklentiler

• E79F53AF-84CD-46AA-B893-79CFF4F1D1E7.jpeg
    E79F53AF-84CD-46AA-B893-79CFF4F1D1E7.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 67
Az önce yaptım. Koskoca bi negatif 😞 yani tamam hamile değilim de bari regl olayım. Senelerdir benim hiç gecikmez böyle 😞
Canım geçen ay ben de senin gibi oldum bir de belirtiler hissettim regl 2 gün gecikti evdeki idrar testlerim negatif çıktı, kanda belli olur belki diye kan verdim o da negatif çıktı. Artık umudu kestim sabahına regl oldum. Eğer stres felan yaptıysan gecikebilir, kullandığın antibiyotik felan olduysa bu ay o da benim regl başlangıç zamanımı değiştiriyordu belki sende de böyle bir durum olmuştur

Canım geçen ay ben de senin gibi oldum bir de belirtiler hissettim regl 2 gün gecikti evdeki idrar testlerim negatif çıktı, kanda belli olur belki diye kan verdim o da negatif çıktı. Artık umudu kestim sabahına regl oldum. Eğer stres felan yaptıysan gecikebilir, kullandığın antibiyotik felan olduysa bu ay o da benim regl başlangıç zamanımı değiştiriyordu belki sende de böyle bir durum olmuştur
Canım benim yanıtın için çok teşekkür ediyorum. İnan hiç bir ilaç falan kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım 😔

Herkeze merhaba freely gebelik testi yaptım dün silik çıktı yumurtlama günüm diye çıkmıştır dedim bugün gene yaptım sıvı çok alıyorum diyetde olduğum için 3 dk içinde daha belirgin çizgi çıktı adetin 21 . Günü niye olabilir normal şartlarda hamile kalamiyorum açaba rahatsızlık olabilormi

X