- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
Şuan gecikmenin kaçıncı günündesin kuzum
Benim karışık biraz bu ayki gecikme daha yok üstüne görme olayından şüpheleniyorum testte de silik çizgi çıkınca acaba oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan gecikmenin kaçıncı günündesin kuzum
Anladım kuzum inşallah hamileyizdir. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için. Benim şuan gecikmemin 3. GünüBenim karışık biraz bu ayki gecikme daha yok üstüne görme olayından şüpheleniyorum testte de silik çizgi çıkınca acaba oldum
En iyisi erken test ler den al bı de onunla denne albi güvenilmez. Frelyy al bulabilirsenBenim karışık biraz bu ayki gecikme daha yok üstüne görme olayından şüpheleniyorum testte de silik çizgi çıkınca acaba oldum
Sİzce ben de yapsam mı erken gebelik testiEn iyisi erken test ler den al bı de onunla denne albi güvenilmez. Frelyy al bulabilirsen
Kuzum inşallah gebeyizdirr Ben bugun erken gebelik testi aldım. Kan tahlilini perşembe günü yaptırmıştım. Sence testi bugün yapsam mıYa ne sinir durum bende de kanda çıkmadı ama idrar testinde o hormon yoksa nasıl çizgi çıkar anlamıyorum diğer gebeliğimde de vardı silik çizgi ve hamileydşm
Bence gittikce koyulasiyor gibi geldi. Birdaha kan verin derim.Aile hekimliğinde vermiştim kanı olmazsa 1 hafta sonra direk jinekoloğa gideceğim
BUgün öğlen bir test daha yaptım tek çizgi çıktı sonra gidip baktım yine silik çizgi var kafam karıştı iyice
Yap canımKuzum inşallah gebeyizdirr Ben bugun erken gebelik testi aldım. Kan tahlilini perşembe günü yaptırmıştım. Sence testi bugün yapsam mı
En iyisi o canım bı de onu dene varsa onda daha koyu çıkacaktır yoksa normal gebelik testi frelyy alSİzce ben de yapsam mı erken gebelik testi
Az önce yaptım. Koskoca bi negatif yani tamam hamile değilim de bari regl olayım. Senelerdir benim hiç gecikmez böyleEn iyisi o canım bı de onu dene varsa onda daha koyu çıkacaktır yoksa normal gebelik testi frelyy al
Kist felan mi acaba at bakaymAz önce yaptım. Koskoca bi negatif yani tamam hamile değilim de bari regl olayım. Senelerdir benim hiç gecikmez böyle
Kist olmadigini biliyorum canim daha yeni muayene oldumKist felan mi acaba at bakaym
Canım geçen ay ben de senin gibi oldum bir de belirtiler hissettim regl 2 gün gecikti evdeki idrar testlerim negatif çıktı, kanda belli olur belki diye kan verdim o da negatif çıktı. Artık umudu kestim sabahına regl oldum. Eğer stres felan yaptıysan gecikebilir, kullandığın antibiyotik felan olduysa bu ay o da benim regl başlangıç zamanımı değiştiriyordu belki sende de böyle bir durum olmuşturAz önce yaptım. Koskoca bi negatif yani tamam hamile değilim de bari regl olayım. Senelerdir benim hiç gecikmez böyle
Canım benim yanıtın için çok teşekkür ediyorum. İnan hiç bir ilaç falan kullanıyorum neden böyle oldu anlamadımCanım geçen ay ben de senin gibi oldum bir de belirtiler hissettim regl 2 gün gecikti evdeki idrar testlerim negatif çıktı, kanda belli olur belki diye kan verdim o da negatif çıktı. Artık umudu kestim sabahına regl oldum. Eğer stres felan yaptıysan gecikebilir, kullandığın antibiyotik felan olduysa bu ay o da benim regl başlangıç zamanımı değiştiriyordu belki sende de böyle bir durum olmuştur
Kötü birşey düşünme canım,hava değişikliği de sebep olmuş olabilir Kaç gün geçti regl gününCanım benim yanıtın için çok teşekkür ediyorum. İnan hiç bir ilaç falan kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım
5 gün geçti kuzumKötü birşey düşünme canım,hava değişikliği de sebep olmuş olabilir☺ Kaç gün geçti regl günün
Çok silik ama var gibi lakin demek ki havalardanKist olmadigini biliyorum canim daha yeni muayene oldum
İnşallah sorunsuz bir şekilde gelir canım5 gün geçti kuzum
Gerçekten mi ben hiç göremedimÇok silik ama var gibi lakin demek ki havalardan