Saç Kesim Şekilleri (resimli...)geniş alın.. ince telli ve az saçlar.. kesim için yardım lütfen...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hangisi gibiii :)

anladım.. aslında su dalgası olursa hacimli de durur...
ama zarar veriyor o da çok fazla..

yok cnm yaa arada maşa yapp onuda köpükle sabitle karıştırr gitsinn:)miss:)) anlından nee istiyoaun sen yaaa bıraksana rahatt geniş alnım var diye ben gurur duyorum haha:)) ne güsel işte her kesim model oluyorr boşver

sağol yaaa bazen çok takıyorum kafama.. dediğini yapacağım ama bi kesim yapsın daha güzel duracak

benm de alnım geniş kızlar hemde saçlarım seyrek ondan ensede kesebiliyorum farklı modeller deneyenler var mı :2:

cnm bak su modelde cok hos uzunlu kısalı kakuller :

Son düzenleme:
cnm resmın gozukmuyo bu arada denemek sana kalmıs ama bence guzel bı model kokü sende nasılsa saclarının :)

vazgeçtim kahkülden de teşekkür ederim ilgnden dolayı.. hala modele kafam takıldı..farklı bi kesim istiyorum

sen ancak ek sacla hacıme kavusrsun postısmı dıolar ne. genıs alında napılır bımıorm percem harıcnde. ama bnce alnının acıklta durmasındansa percemle orayı kamufle et.

sen ancak ek sacla hacıme kavusrsun postısmı dıolar ne. genıs alında napılır bımıorm percem harıcnde. ama bnce alnının acıklta durmasındansa percemle orayı kamufle et.

çıtçıt var ama haliyle belli oluyor .. doğal hiç boyatmadım .. en son çare boyatacağım ama yazı bekliyorum..

çıtçıt var ama haliyle belli oluyor .. doğal hiç boyatmadım .. en son çare boyatacağım ama yazı bekliyorum..
cokta takma bn tvde ızledım bı urun cıkmıs sac cıkartıomus kesın. teknolojı gelıstı bnce senn alnın acık deıl sacların fazla yok onlerde dokulmus. o tıp bı ılac kullan.

sağol yaaa bazen çok takıyorum kafama.. dediğini yapacağım ama bi kesim yapsın daha güzel duracak

hah şöyle canım yaa bırak sen kakülüü kesimde dedigim gibi dene sırf anlından dolayı istme eksimi sen gerçekten istegin i.için seç

uzun şaçların senin önlrini kestir az yeterr

cokta takma bn tvde ızledım bı urun cıkmıs sac cıkartıomus kesın. teknolojı gelıstı bnce senn alnın acık deıl sacların fazla yok onlerde dokulmus. o tıp bı ılac kullan.

evet gördüm ben de.. gayet ilimi çekti ama maliyet ne olur bilmiyorum

su nasıl cnm kakul uzun ama cok guzel olur ama bak bu model Eki Görüntüle 314030

kat yok evet hoş bi model bunu yapmak için en kısa katlarımın uzaması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…