• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri (resimli...)geniş alın.. ince telli ve az saçlar.. kesim için yardım lütfen...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
kızlar boyadan dolayı saç uçlarım keçe gibi oldu...
geniş alın.. ince telli ve az saçlar
hacimli dursun istiyorum farklı bi model istiyorum.. fazla kısa olmasını istemiyorum
3 sene victria beckham modeli denedim o yüzden..
onun dışında hepsini deneyebilirim

yardım edin bana :( percemim var kahkül yakışmıyo..
farklı bi tarz olsun istiyorum şuan katlı kesim ve kedi tüyü gibi.. :50:

$aaaaaaaaaaa.JPG $2222222222222222222222222222222222.jpg
1c1yl.jpg

Son düzenleme:
benim de saçlarım böyle alnım da geniş saçlarım hiçbi şekilde hacimli durmuyo bende iri maşa yapıyorum sonra doğal hacimli görünüyo saçlarım uzun. saçlarının uzunluğu nasıl

benim de saçlarım böyle alnım da geniş saçlarım hiçbi şekilde hacimli durmuyo bende iri maşa yapıyorum sonra doğal hacimli görünüyo saçlarım uzun. saçlarının uzunluğu nasıl

katlı olduğu için en arkası iç çamasırımn tam üstünde bitiyo ama önler biraz daha kısa..

Son düzenleme:
fazla kısa gelir mi bilmiyorum ama ben alexa chung ın saçlarını çok beğeniyorum hem yıpranmış kısımlardan kurtulursun hem de çok modern görünürsün. artık katlı uzun saçlar çok demode oldu. bi de hazal kayanın saçları gibi olabilir örnek de veriyim Yeniden Yönlendirme Bildirimi

fazla kısa gelir mi bilmiyorum ama ben alexa chung ın saçlarını çok beğeniyorum hem yıpranmış kısımlardan kurtulursun hem de çok modern görünürsün. artık katlı uzun saçlar çok demode oldu. bi de hazal kayanın saçları gibi olabilir örnek de veriyim Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Summer-Hair-Color-Tips-and-Trends_articleimage.jpg
737322.jpg
bu mu ?

pek hoşuma gitmedi.. farklı bi model istiyorum aslında ama teşekkürler :71:

kızlar boyadan dolayı saç uçlarım keçe gibi oldu...
geniş alın.. ince telli ve az saçlar
hacimli dursun istiyorum farklı bi model istiyorum.. fazla kısa olmasını istemiyorum
3 sene victria beckham modeli denedim o yüzden..
onun dışında hepsini deneyebilirim

yardım edin bana :( percemim var kahkül yakışmıyo..
farklı bi tarz olsun istiyorum şuan katlı kesim ve kedi tüyü gibi.. :50:

Eki Görüntüle 313937 Eki Görüntüle 313938
1c1yl.jpg

cnm senın alnın cok genıs bence kesınlıkle kısa bı kakul yaptırmalısın percem degıl ve de saclarını uzat kestırme artı hacımlı gorunmesı ıcın de hınt yagı falan kullan saclarının dıplerıne sacalrın cogalır benım kırpıklerımı cogalttı bu yag cunku

cnm senın alnın cok genıs bence kesınlıkle kısa bı kakul yaptırmalısın percem degıl ve de saclarını uzat kestırme artı hacımlı gorunmesı ıcın de hınt yagı falan kullan saclarının dıplerıne sacalrın cogalır benım kırpıklerımı cogalttı bu yag cunku

abartı geniş değil ama geniş...kullanmadığım şey kalmadı.. kahkül yakışmıyo her defasında kestiriyorum pişman oluyorum

geniş alnı olanları çok begenirim ç.ünkü bende öyleyimm:)) ifadesi daha yumuşak ve hoş gelir bana he rkesimde yakışırrr

abartı geniş değil ama geniş...kullanmadığım şey kalmadı.. kahkül yakışmıyo her defasında kestiriyorum pişman oluyorum

hmm cnm aslında yararı olur bence bıtkısel seylerın ama duzenlı kullanırsan kakule gelınce o zman percem yaptır cunku bu sefer upuzun kakulun olusra alnını daha genıs gosterır sagdan soldan ya da ortadan ayırt percem yapsın kat kat ya da bak bu cok hos :Eki Görüntüle 313988

bence geniş alnı kapatmak zorunda değilsin çok bebeksi bi ifade veriyo kesinlikle Yeniden Yönlendirme Bildirimi ya da Yeniden Yönlendirme Bildirimi

evet aslında.. çok tesekkürler.. peki kesim katlı mı olmalı kuaför öyle demşti ? kedi tüyü gibi kalıyor o da :50:

geniş alnı olanları çok begenirim ç.ünkü bende öyleyimm:)) ifadesi daha yumuşak ve hoş gelir bana he rkesimde yakışırrr

senin saç kesimin nasıl acaba ??

hmm cnm aslında yararı olur bence bıtkısel seylerın ama duzenlı kullanırsan kakule gelınce o zman percem yaptır cunku bu sefer upuzun kakulun olusra alnını daha genıs gosterır sagdan soldan ya da ortadan ayırt percem yapsın kat kat ya da bak bu cok hos :Eki Görüntüle 313988

kahkül percem hepini denedim.. beğenen çıkmadı bile üümü kapatıyor.. o saflık gidiyor ama kesim bakımından farklı bi model hkkında fikrin varsa bilmek isterim :71:

rica ederim canım benim verdiğim iki linkteki saçlar katlı değil sanırım belki iki kat vardır peruk gibi görünmesin diye o da

di mi bence de öyle yani kahkülle kapatmaya çalışma hiç gerek yok çok sevimli

evet aslında.. çok tesekkürler.. peki kesim katlı mı olmalı kuaför öyle demşti ? kedi tüyü gibi kalıyor o da :50:

senin saç kesimin nasıl acaba ??

kahkül percem hepini denedim.. beğenen çıkmadı bile üümü kapatıyor.. o saflık gidiyor ama kesim bakımından farklı bi model hkkında fikrin varsa bilmek isterim :71:

öyle tabii kızlarrr herkez bu arınları begenirrr taşıması kolay şaçlarda her kesimi istedigin gibi yaparsın kaküle hiç gerek yokk niye kapatcankii boşver cnm

dar alnın olsa yüzün görünmez şaçtaona keza sıkar benim şaç şeklim şöylee foto bulursam örnek eklicem

rica ederim canım benim verdiğim iki linkteki saçlar katlı değil sanırım belki iki kat vardır peruk gibi görünmesin diye o da

o zaman eşitlenmesi gerekecek saçlarımın .. :50: maşa fikri hoş ama zararı çok fazla arada artık..
öyle tabii kızlarrr herkez bu arınları begenirrr taşıması kolay şaçlarda her kesimi istedigin gibi yaparsın kaküle hiç gerek yokk niye kapatcankii boşver cnm

dar alnın olsa yüzün görünmez şaçtaona keza sıkar benim şaç şeklim şöylee foto bulursam örnek eklicem

bekliyorum :66:

canım düz şaçalrım önleri sadece katlı ama kısa kat deiluzun katt keskin hatları yok şaçımda alnım açık yani:))

Back