- 11 Ekim 2021
- 64
- 22
- 27
Adetten kaç gün önce öğrenmiştiniz.
Ben de dün adete 7 gun kala gidip kan verdim manyak gibi4 5 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiyle sonra git gide koyulaştı ve ilk 5 dkaika çıkıyor hemen
Bu arada hayırlı olsun. Sağ salim kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun. Çok sevindim adınıza4 5 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiyle sonra git gide koyulaştı ve ilk 5 dkaika çıkıyor hemen
Canım ben 5 gün kala evde test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim 3.93 çıktı yeterli değil dediler 1 hafta sonra tekrar gel deidler 1 hafta sonra tekrar gittim 171.094Ben de dün adete 7 gun kala gidip kan verdim manyak gibişimdi de acaba bikac gün sonra pozitif olur mu diye düşünüyorum da o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim ❤
Sağol canım darısı bütün isteyenlere inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınBu arada hayırlı olsun. Sağ salim kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun. Çok sevindim adınıza
Testi tekrarla canım inşallah vardır ve acele etme adetin bekleKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Ayy ne güzel yaa maşallah erkenden öğrenmişsin minnoşuCanım ben 5 gün kala evde test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim 3.93 çıktı yeterli değil dediler 1 hafta sonra tekrar gel deidler 1 hafta sonra tekrar gittim 171.094
E yükselmiş 5 haftalık hamilesin deidler haftaya da keseyi kalp atışlarını dinlemeye gideceğim inşallah seninde vardır bebeişin hayırlı haberlerle
Ederim tabiki canım inşallah rabbim en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip eder dualarım seninle...hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah buraya hamileyim diye yazdığın günleri görürüzAyy ne güzel yaa maşallah erkenden öğrenmişsin minnoşubiz tüp bebeğe gitcez adet olunca ama yine de her ay olduğu gibi bi umut beklemeye devam ediyorum. Dua et bana sen hamilesin kabul olur
Amiinn ayy nasıl mutlu oldum çook teşekkür ederim canım benimm❤❤E
Ederim tabiki canım inşallah rabbim en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip eder dualarım seninle...hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah buraya hamileyim diye yazdığın günleri görürüz