Resimli gebelik testi

4 5 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiyle sonra git gide koyulaştı ve ilk 5 dkaika çıkıyor hemen
Ben de dün adete 7 gun kala gidip kan verdim manyak gibi şimdi de acaba bikac gün sonra pozitif olur mu diye düşünüyorum da o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim ❤

Ben de dün adete 7 gun kala gidip kan verdim manyak gibi şimdi de acaba bikac gün sonra pozitif olur mu diye düşünüyorum da o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim ❤
Canım ben 5 gün kala evde test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim 3.93 çıktı yeterli değil dediler 1 hafta sonra tekrar gel deidler 1 hafta sonra tekrar gittim 171.094
E yükselmiş 5 haftalık hamilesin deidler haftaya da keseyi kalp atışlarını dinlemeye gideceğim inşallah seninde vardır bebeişin hayırlı haberlerle

Ayy ne güzel yaa maşallah erkenden öğrenmişsin minnoşu biz tüp bebeğe gitcez adet olunca ama yine de her ay olduğu gibi bi umut beklemeye devam ediyorum. Dua et bana sen hamilesin kabul olur

E
Ayy ne güzel yaa maşallah erkenden öğrenmişsin minnoşu biz tüp bebeğe gitcez adet olunca ama yine de her ay olduğu gibi bi umut beklemeye devam ediyorum. Dua et bana sen hamilesin kabul olur
Ederim tabiki canım inşallah rabbim en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip eder dualarım seninle...hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah buraya hamileyim diye yazdığın günleri görürüz

E
Ederim tabiki canım inşallah rabbim en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip eder dualarım seninle...hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah buraya hamileyim diye yazdığın günleri görürüz
Amiinn ayy nasıl mutlu oldum çook teşekkür ederim canım benimm❤❤

sizce test bozuk mu? Başka da yok evde sanki çok ama çok silik bir çizgi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…