Resimli gebelik testi

Nurell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
20
9
32
Kızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? Anlayamadım

Bence test bozuk canım baksana renk dağılmış ve damlalık sıkıntılı bence markayı değistirerek tekrarla

Bende de böyle oldu dün gece kasık bel ağrısından uyuyamadım ama çizgi 20 dk falan sonra çıktı şuan bilmiyorum

İkinci çizgi var ama birbirinden çok uzakta. Testi tekrarlarsanız daha iyi sonuç olur. Eğer yakın olsaydı ikisi de pembe kesin var derdik ama bunda var da yokta diyemiyoruz

İkinci çizgi var ama birbirinden çok uzakta. Testi tekrarlarsanız daha iyi sonuç olur. Eğer yakın olsaydı ikisi de pembe kesin var derdik ama bunda var da yokta diyemiyoruz
Evet canım kesinlikle haklısın teşekkür ederim yanıtın için, ben bekledim adet günümü tekrarlamadım, yarın ise adet günüm eğer gelmezse tekrarlayacagım testi ya da 1 gün daha bekleyeceğim

Bugün adet günüm dayanamadım tekrar yine test aldım kızlar , bi pembelik görüyorum burdan pek anlaşılmıyor ama bu da mı bozuk test sizce O damlalık yerinde normalde yeşillik var mı?

Test bozuk olabilir degilse burada gebelik yok maalesef

İlk 5 dakika içinde mi çıkıyor canım bende silik çizgiyle öğrenmiştim adetim gecikmeden 3.93 le şimdi 5 haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…