Testi tekrarla canımKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Hayir yokKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Teşekkürler tamamdır canımTesti tekrarla canım
Sanırım adetimi bekleyeceğimHayir yok
Bence test bozuk canım baksana renk dağılmış ve damlalık sıkıntılı bence markayı değistirerek tekrarlaKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Tamamdır canım çok teşekkür ederim yanıtın için markayı değiştireceğimBence test bozuk canım baksana renk dağılmış ve damlalık sıkıntılı bence markayı değistirerek tekrarla
Ben reglimin geçmesini bekleyeceğim daha sonra tekrar deneyeceğim canımBende de böyle oldu dün gece kasık bel ağrısından uyuyamadım ama çizgi 20 dk falan sonra çıktı şuan bilmiyorum
Emin olamıyorsan kan testi yaptır canımKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Doğru en net sonucu o verecek canımEmin olamıyorsan kan testi yaptır canım
İkinci çizgi var ama birbirinden çok uzakta. Testi tekrarlarsanız daha iyi sonuç olur. Eğer yakın olsaydı ikisi de pembe kesin var derdik ama bunda var da yokta diyemiyoruzKızlar adetime şuan 3 gün var aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum. Bugün test yaptım bu test bozuk olabilir mi? İlk 5 dk silik dağınık çizgi çıktı 20 dk sonra yavaş yavaş kayboldu sizce gebelik var mı? AnlayamadımEki Görüntüle 2931599 Eki Görüntüle 2931600
Evet canım kesinlikle haklısın teşekkür ederim yanıtın için, ben bekledim adet günümü tekrarlamadım, yarın ise adet günüm eğer gelmezse tekrarlayacagım testi ya da 1 gün daha bekleyeceğimİkinci çizgi var ama birbirinden çok uzakta. Testi tekrarlarsanız daha iyi sonuç olur. Eğer yakın olsaydı ikisi de pembe kesin var derdik ama bunda var da yokta diyemiyoruz
1 saat önce leke leke kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorumTest bozuk olabilir degilse burada gebelik yok maalesef
İçin rahat olur canım benim en azındanDoğru en net sonucu o verecek canım
Adetten kaç gün önce öğrenmiştiniz.İlk 5 dakika içinde mi çıkıyor canım bende silik çizgiyle öğrenmiştim adetim gecikmeden 3.93 le şimdi 5 haftalığım