- Konu Sahibi BeyazPerim
-
elizabeth arden splendor nasıl bi koku canm tarff eder msinnsalvador dali-ruby lips
lacoste-touch of pink
elizabeth arden splendor
bir de takastan body shop-vanilin...bayanssulusmile
Güzel günlerde kullan Nuray'ım. Yaz için mükemmel bir seçimEki Görüntüle 1847876
Esimin hediyesi
Evde olmadigimdan orjinal resmini cekip atamadim bunla yetinin simdilik
nerden sipariş ettınız ? tavisye ettiginz bir site var mı %100 orjinal olan ?
ayy cok güzeller içlerinde en kalıcı en fark edilen kokunuz hangisi ?canlarım son gözağrılarım <3
Eki Görüntüle 1856720
resim acılmıyoo nişanlınızn getirdigi parfüm hangısı ?? :)kızlar bunu nişanlım getirdi.çok hoşuma gitti.bilemeyerek adlım ama çok hoş ve kalıcı
bunu da geçen strawberyden aldım. fena değil çok da süper değil yani. ama yaz için güzel hafif
canım kadraja girmemiş arkada kalmış ama tabiki en kalıcı ve farkedilen ve en sevdiğim chanel chance ve tom ford benim için guerlain'i de 3. sıraya koyarım.ayy cok güzeller içlerinde en kalıcı en fark edilen kokunuz hangisi ?
lalique markası sanırım cook merak ediyormm onu kalıcı mı
lalique markası sanırım cook merak ediyormm onu kalıcı mı
güle güle kullan canım.. Dp de kokladım ben bunu orijinal testerını bulamayınca. Çok sıradan geldi bana dp den hiç bakmışmıydın benzetememiş olabilirler miEki Görüntüle 1848703 Ben de bunu geçen hafta aldım.. İkinci şişem yaz için kullandığım daimi parfümüm
kuzuların kuzusuuu güle güle kullannn yazmakta geç kaldım amaEki Görüntüle 1847876
Esimin hediyesi
Evde olmadigimdan orjinal resmini cekip atamadim bunla yetinin simdilik
Masumumm benimm canimsin sen yaa cook tesekkur ederim bitanemkuzuların kuzusuuu güle güle kullannn yazmakta geç kaldım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?