Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estee güzel, en son diorunkini aldım o da güzel. hihoyyyt
canım diorunki anticerne perfecteur. skinflash sanırım fırçalı olan? ona baktım da kadın aydınlatma amaçlı daha çok, morlukları örtme konusunda çok iyi değil dedi. benim de morluk sorunum olduğundan dolayı bunu aldım. ikisi de güzel ama dior un sürümü bana estee den daha güzel geliyor, daha ince gibi yapısı. ayrıca dior çok güzel kokuyor :asigim: kapatma bakımından aynı sayılırlar. :1rolleyes:
sağol pilarcım ama ben mac a girince acayip geriliyorum pıt pıt dibimde bitiyolar. bende sinir oluyorum çünkü ben bana bişey ısrar edilince yok almıyım diyemiyorum ya bende ebaydan bakıyodum canım fırçalara. bide evet çok komik geldi bana far fırçası ne kadar farklı olabilir ki yaff. yani yeni kaş göz yaratmıyo galiba. valla madonna bile olsam almam yahu alt tarafı far fırçası.
pilarcım bu nemlendirici renkli diye bahsettmiştin ondan mı?
pilarcım givenchy rimelin öle sürümü zor göründüğüne bakma en fazla iki sürümden sonra harikalar yaratıosun hatta normal uçluları sürmek daha zor bide yarattığı etkiyi görünce düşünmeden alıosn sen denedin mi givenchyi hiç? almagster cnm kapatıcı sormuşsun sanırım ben estee kullanıorm ama lancome da gözüm var alıcam lancome un aydınlatma özelliği çok ii bayıldım
bide pilarcım body shop matlaştırıcı krem nasıl matlaştırma derken leke görünümünü falan mı hafifletio nasıl yani cnm bideee allık fırçasını ne kadara aldın tatlım :)
Bunlar da benim dün aldıklarım
bunlarda benımkiler l'or€al & lancome ..ama çakma lülülülülülü