- 25 Şubat 2008
- 467
- 0
nerden aldın canım boynerdenmi
ykm'den aldım canım ben. evet hemen hemen aynı renk heralde çok az ton farkı var tatlım bu arada yandaki fondotenmi.eğer öyleyse yorumlarını alabilirmiyima.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden aldın canım boynerdenmi
Kızlar yaa bısı sorcam bukadar malzemeyı nasıl kullanıyosunuz bozulmuyomu yazık gunah yaa hepsını bırden kullnamıcanıza gore bı sekılde bı kacı mahvoluyodur
Sağol Pilar'cığım. Netten baktım dün birkaç siteye bazılarında 40-60 ytl arasında bir sitede de 14 ytl. Acaba orjinal değilmidir? Aradaki fark çok çünkü.
hergün farklı farklı kullanıyorum hiçbiri de mahvolmuyor. yazık günahlık birşey yok yani benim açımdan :lepi:
çubuk canım bana sanki biraz tonları farklı gibi geldi...seninki de çok şekermiş...bunu da not ettim ikisini de deniyim...sen memnun musun canım...beyaz tenlisin sanrıım canım dimi sen?
ykm'den aldım canım ben. evet hemen hemen aynı renk heralde çok az ton farkı var tatlım bu arada yandaki fondotenmi.eğer öyleyse yorumlarını alabilirmiyima.s.
şimdi çokk alakasız olcak ama ben kaybettiğim dior rujumu buldum, daha doğrusu annecimm tesadüfen bulmuş sırnaşık şey çok mutlu oldum paylaşasım geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar ben şeftali tonu ruj almak istiyorumda
saçlarım siyah ama öyle simsiyah değil kendi doğal saçım çok koyu hahve gibi de duruyo
gözlerim kahverengi kısaca esmerim
sizce şeftali tonu bana gidermi
kızlar strawberry de dior ruj klokesiyonu 92 lira 5 tane ruj var ve çok güzel renkler ben sipariş vereceğim şimdi size de haber vereyim dedim çok uygun bence yılbaşıözel indirimiymiş:lepi:
canım bence hemen al valla, renkler çok güzel, tonlar da farklı baya, yıllık ruj ihtiyacını karşılamış olursun bir kerede delikafadulden dior rujların tanesi 60 ytl burda, strawberryde 42 ytl. 5tanesi 90 ytle çok iyi yani, o yılbaşı indirimleri ilk başladığında şuankilerin 3 4 katı ürün vardı, bitmiş hep :lepi: