Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar güle güle kullanın aldıkalrınızı bende flormar beyaz far ve allık aldım resmini akşama çekerim beyaz farı çok sevdim kaş altına uyguluom süper duruooo
ben de son 2 hafta içinde bunları aldım:kedi:
canım çok güzel beyaz far tam aydınlatıcı tarzında simli ama daha çok kendinden parlak bi git dene derim resim çektim ama imageshackda sorun var yarın eklicem :)tatlım beyaz far,sedeflimi bende alıcam,hatta internet sitesinden aliim,diom ama bakalımmm,neyse bi foto ekleyince bakalımbayanssulusmile
güle güle kullan cnım hepsini :)
wellaflexi daha önce de kullanıyormuydunn ? nasıl?ben sertleştirir diye almıyorum :S
shiseido allık çok güzel duruyo :)
cnm bulmuşsun . . .
bunu gördüm ben kozmetikçide lakin cesaret edip alamam sanırım . . .
akitcim mekin fiyatını bende soracaktım . . .
sımaş kadar başarılı mıdır acaba ?
20-25 se çok ii . . .
Mini canım shiseido allıktan memnun musun, ne kadara aldın bi de.. sephorada var mıydı ki shiseido
roseangel güle güle kullan cnm opuyorumnanaktan
buarada sabunum diğer sayfayı atlamısım 39tl oldugunu simdi gördüm canım fisfisfis
cnm ben sımaşın 30 mlmne 58 veriyorum aynı etkiyi gösterecek bir ürünse hiç düşünmeden edinilebilir ama gel gör ki Trabzonda MAC yok . . .
telefnla havaleyle fln spariş kabul ediyorlarmış .
uğraş lazım . . . mirmirmirmir
cnm ben sımaşın 30 mlmne 58 veriyorum aynı etkiyi gösterecek bir ürünse hiç düşünmeden edinilebilir ama gel gör ki Trabzonda MAC yok . . .
telefnla havaleyle fln spariş kabul ediyorlarmış .
uğraş lazım . . . mirmirmirmir
Mini canım shiseido allıktan memnun musun, ne kadara aldın bi de.. sephorada var mıydı ki shiseido
canım çok güzel beyaz far tam aydınlatıcı tarzında simli ama daha çok kendinden parlak bi git dene derim resim çektim ama imageshackda sorun var yarın eklicem :)
bekliom,canım,teşekkürler...
minimmm güle güle kullanhihoyyytben de son 2 hafta içinde bunları aldım:kedi:
şu mac fixden bende istiyorum yaaaa sırf onun için bir istanbul gezisi yapayım diom heheheh süper bişimiş o anlattıkça siz heveslendim ama yazık bize yaa nie burda mac yok elite kullanan var mı? onumu denesek bizde
kuzum ben alır yollarım sana bayanssulusmile
sabunum aslında smashla karsılastırınca daha hesaplı
ama Mac bursada yok yaa straw. baktım orda da yok..
canım bugün ilk kez kullandım tam anlayamadım ama kalıcılığı falan güzel,40 tlye aldım fiyatına göre kalitesi tartışılmaz zaten bronzunuda almayı düşünüormbayanssulusmile
petite yok canım sertleştirmedi saçımı,ben beğendimkaydirigubbakcemile5
sabunum sipariş verdim foto finishle bikaç şey daha aklinialirimsmile
[/url][/IMG]
bunlarda benım en son aldıklarım taze bugün..