Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunları aldım en son olarak
baktım ben yollanmıo..benneyaptımki 1er dolara bi sürü doldurdum sepetimi..popoma baka baka çıktım..yollamıolar buraya:sinifsinif:
canım elf den tr'ye gelio ürün sorun yok...alışveriş yapan bi sürü akadaişzemuszemusım var
kızlarr dün smashbox ın sitesinde bu paleti gördüm ve bayıldım swatclarına başka bi sitede buldum renkleri güzel duruyor ve 48 TL ama maalesef smashbox Türkiye ye gönderim yapmıyor. Yapan bir kaç site buldum ama onlarda da kargo ücretiyle beraber 75 TL yi buluyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben başka nerden bulabilirim sizce??
canım smashbox ürünleri artık sevil parfümerilerde satılıyor bir de oraya bak istersen ama fiyat olarak büyük ihtimal daha fazla söyleyecekler :S
cafecim ebaya baktın mı ?
kızlarr dün smashbox ın sitesinde bu paleti gördüm ve bayıldım swatclarına başka bi sitede buldum renkleri güzel duruyor ve 48 TL ama maalesef smashbox Türkiye ye gönderim yapmıyor. Yapan bir kaç site buldum ama onlarda da kargo ücretiyle beraber 75 TL yi buluyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben başka nerden bulabilirim sizce??
Canım sevil e bak istersen smashbox ürünleri satılıyor sevilde...
ah bir site var ,ne ucuzluk var su an be ,burda olsaydiniz yani yada tr ye satis olsaydi, bitiridiniz siteyi ha
ama site ismi yasak degil mi ? ama site fransizca heeee