- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
1. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Elbiseli Güzellik - Sayfa 12 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bayanlar katılımınızı bekliyorum
bayanlar katılımınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm aldım ben son raddedeydi hiç rımelim kalmamıştı gittim aldım bi de sen diğer forumlarda baya övgü alıyo fln diince ohaoldumsmile 11 lira verdim fırçasını beğendim çok kalın değil bu ince fırçalar çok güzel ayırır gerçekten meybilinin pembesine çok benziyo yarında sürer yorum yaparım . . . bayanssulusmile
sağol cnmcm . . .
son eklenen alınanlarda çok şık herkes güzel günlerde kullansın . . .
güle güle kullan canım bayanssulusmile
ben biraz kuruyan rimelimin içine 1-2 damla süt damlattım eski haline döndü hatta daha güzel oldu
şu an onu kullanıyorum bitince yenisini açarım
belki bilmeyenler vardır tekrar söyleyeyim kuruyan rimele birkaç damla süt damlatırsanız kendine gelir hihoyyyt
Kızlar cicilerinizi güle güle kullanın..
Princes of rain far paleti harika..ebay dan baktım..5,29£ ama posta ücr.5£.ohaoldumsmile.bi ara bakarım..
Rose angel mac allığının rengi çok hoş renk nosu ve ismi nedir?..bazı blogger lar da gördüklerime benziyor..Springsheen veya ambering rose olabilir mi?bayanssulusmile
bak bak bitmedi eva :)
cok güzel seyler almıssın yahu
bende istiyorum dior show boshayallersmile
Teşekkürler tatlım bende çok beğenerek aldım farı gözdeki duruşu süper...farına bittim tatlım güle güle kullanzemuszemus
Sağol tatlım ayrı ayrı fırça alacaktım bunu tavsiye ettiler tek fırça fiyatına 2 fırça sahibi oldum ....Bursada varmı bilmiyorum ama istanbulda bildiklerim istinyepark ve astoria avm de var...roseangel özellikle far fırca süper hayırlı olsun nerede bu sephora değirmeni?
bende gitmek istiyorum :Saruboceq:
Teşekkürler canım...Bu banlananlar neden banlanıo ?kızlar coşmuş bakıyorum herkez:sm_cool:
güle güle kullanın tek tek alıntı yapmadım,minicik pericikim banlanmış ama:gitme:nisoşumda gitmiş:sinifsinif:
sabuncum deneme sürüşlerini bekliyorum cnm
meybiline kdr iyiyse ondan alırım daha ucuz yerimseniben
güle güle kullan canım bayanssulusmile
ben biraz kuruyan rimelimin içine 1-2 damla süt damlattım eski haline döndü hatta daha güzel oldu
şu an onu kullanıyorum bitince yenisini açarım
belki bilmeyenler vardır tekrar söyleyeyim kuruyan rimele birkaç damla süt damlatırsanız kendine gelir hihoyyyt
Teşekkürler tatlım bende çok beğenerek aldım farı gözdeki duruşu süper...
Sağol tatlım ayrı ayrı fırça alacaktım bunu tavsiye ettiler tek fırça fiyatına 2 fırça sahibi oldum ....Bursada varmı bilmiyorum ama istanbulda bildiklerim istinyepark ve astoria avm de var...
Teşekkürler canım...Bu banlananlar neden banlanıo ?
tesekkurler luna88 bende safariyi aradim ama bulamadim bulursamonuda alicam sende gule gule kullan canimbayanssulusmile