- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun kızlar güle güle kullanın yerimseniben
sabuncum dermotologum bilgilerin için tsk ederm
severim ben böyle ilginç seyleri :hulya:
askitom hayırlı olsun su catrice farın cok güzelmiş renkleri bi harika güle güle kullan yerimseniben
merak ettim doğrusu fiyatı nedir bunun?
saol heydi kızımŞenizyazıyım aşkitom hemen..1 numara olan 05..2 numaralı ruj 130..3 numaralı ruj 110Tanrıçam kuşum, aldıklarını güle güle herbiyerine sür sür de..Bi de şu aldığın rucların numerolarını yazsan ya...
teşekkür ederim canıma.s.ferhatınşiriniyimben,o yağları vücut bakımında kullanıyorum.aroma terapi yağları yasemin ve sandal yağı.göbek eritmez tatlım ama selülitin varsa yardımcı olur giderilmesine.sonuçta masaj yapıyoruz ve kan dolaşımı hızlanıyor.ee yağların etkiside bu yönde..o yüzden sonuç verir sanırım..bende selülit yok ama olsaydı giderdi galiba:))tanrica aldiklarin cok sahane gule gule kullan.o yaglari ne yagsi olarak kullaniyorsun canim. hani kucuk sisede olanlar varya?gobek erimesine yardimci olurmu o yaglar?
bende senin ürünlerine bayıldım amahihoyyytben fazla makyaj yapmam yani gunluk olarak cok yapmam.
ozel gunlerde.
bu far paletini de renklerini cok begendigim icin aldim. seker gibiler:)
digerleride body shopdan el kremi ve nemlendirici.
allikda nars orgasm.
[img=http://img684.imageshack.us/img684/408/img3832f.th.jpg]
[COL
bunlarda fikriniz olması için tendeki duruşu