Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar max factor un yeni mascarası tavsiye ederim mükemmelopuyorumnanaktan yeni aldım ama bayıldım
evet vereliniortakbence değerlendirmek lazım böyle fırsatları
vereliniortak opuyorumnanaktanyinede baya fiyat farkı var cnm yerimseniben
ahh o güzelliklere bi de ben denk gelsem süper olcak kaydirigubbakcemile3
bi bunu bide escada kullanırm ben,ondan alcam kısmetse dşarı atim de kendimi..teşekkr ederim yorumlrnz içinn Şeniz
kızlar max factor un yeni mascarası tavsiye ederim mükemmelopuyorumnanaktan yeni aldım ama bayıldım
kızlar ben de avonun siyah açılıp kapanan göz kalemini ve color trendin yeşil tonlu 2 li farını aldım..kalıcı kalem arayanlar alabilir sabah sürüyorum akşama kadar duruyor hatta akşam bile duruyor yani loreal göz temizleyicisi ile zor çıkartıyorum..farı da çok beğendim o da kalıcı durdu..domination senin color trend ametis rujun da güzelmiş rengi :))
teşekkür ederim opuyorumnanaktankızlar ben de avonun siyah açılıp kapanan göz kalemini ve color trendin yeşil tonlu 2 li farını aldım..kalıcı kalem arayanlar alabilir sabah sürüyorum akşama kadar duruyor hatta akşam bile duruyor yani loreal göz temizleyicisi ile zor çıkartıyorum..farı da çok beğendim o da kalıcı durdu..domination senin color trend ametis rujun da güzelmiş rengi :))
öyle diyende mi var. çok ilginç.....yazılmasını istemeyenler de var şekerim sonra ilk defa paralı birşey almışsın hava mı atıyon filan derler
çok teşekkür ederim... .tam ben sorcektim valla opuyorumnanaktan güle güle kullan çok güzelmiş renkeri cokacimcoook ben de saçımı karamel yaptım oranj ruj ve far aldım demekki doru almışımalkisalkisalkis
artdecoyu merak ediorm inglot gibi far paletleri varmış gidip bi bakim alırsam bura yazim cokacimcoook
diğer arkadaşlarımda iyi günlerde kullansın aldıklarını a.s.
colortrend rujum(amethyst)-3.70 tl
curlacious maskaram-10.10 tl
little black dress parfümüm-10 tl gibi birşeydi sanırım
flormar pembe dudak kalemim ve beyaz göz kalemim-2.5 tl
colortrend rujum(amethyst)-3.70 tl
curlacious maskaram-10.10 tl
little black dress parfümüm-10 tl gibi birşeydi sanırım
flormar pembe dudak kalemim ve beyaz göz kalemim-2.5 tl
ayshe gül 30ml lik şisesi canım o ,senin aldıgın 50mlliktir
Bende bugun bunlari aldim..
Rexona, deodorant
Blend-a-med, Dismacunu
Ebelin-Kivircik saclar icin tarak
Ebelin-Makyaj sungeri
Ebelin-Temizleme pmugu
John Frieda-,sac bakimi forumunda arkadas önermisti kivircik saclar icin deniycem insallah iyidir..
The body shop-,Vücut sütü güllü cok guzel kokuyo ilk defa aldim:sm_cool::sm_cool:
gule gule kullanin kizlar
bide en kalici far hangisi?surdukten sonra ucmayan