Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mapus bana yaramıyo masrafa giriyorum anacım
içerdeyken aldıklarım:CüvCüv:
açık haligamyoncuiremsu
m.a.c pudra=52 tl
m.a.c konseylır=34(yada 36 unuttumbenneyaptımki)
m.a.c biberiye ve nane özlü dolgunlaştırıcı parlatıcı=38 tl
badi şop allık=24 tl
golden rose simli siyah aylaynır=13 tl
yeni serisi supershine acayip memnunum
flormar rujlar 7 tl
fırçalar=5 tl
nivea koltuk altı rolonu=5 tl
dove el kremi nane özlü salatalık ve yeşilçay içeriyo..acayip ferahlatıcı bi kokusu var..yağlı değil..tavsiye ederim
hepinizin ürünleri cok güzel güle güle kullanınopuyorumnanaktan bende resim koymak istiyorum fakat 100 mesaj yazmam gerekiyormuş acaba bunun kısa bir yolu yokmu:bbo:
öyle bir kural mı varmış :uhm: hiç duymamıştım
aa ama şey eklenti şeklindekilerde öyle kural olabilir ama sen imageshack'ten filan upload edip ekleyebilirsin sanırım
Yok canım hiç bir şekilde ekleme yapılmıyor ben çok uğraştım ama illa 100 mesaj şartı var diye yazı çıkıyor karşıma mafoldumben
Sıkma canını tatlım, çabuk yaparsın eminim a.s.
İnan girmediğim topic kalmadı tatlım mesaj sayım artsın diye ama yok nedense olmuyor kafamçokkarıştı
Özellikle göz makyajı denemesi yapıp onları paylaşmak ve hatalı olduğum konuda fikir almak istiyorum kendimi geliştirmek için ama nerdee 100 mesaj olana kadar benim makyaj hevesim kalmıycak :bbo:
ilgini çeken veya fiki sahibi olduğun her konuya mesaj yaz bak 100ü nasıl geçiyor kaydirigubbakcemile3
yine bennbuyrunnnnnnnnn
dün gittim garnier temizleyici aldım..
bugünde clinique renkli nemlendirici aldım
makyaj çantam çalındı cumartesi günü de Allahtan içindekileri çıkarmıştım bi kaç bişeim gittisenağlama
bugünde asortie de bir alana bir bedaa kampanyası başlatmışlar iki tane makyaj çantası aldım hemde 15 tleleleleeeedelikafadulden
nöt : herkes aldıklarını iyi günlerde kullansınlar innnşşşşşşşşş.....:1hug:
Eki Görüntüle 29083
masanın tozunun kusruna bakmaın delikafadulden