Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben 120 lik far paletim almistim burdada paylasmistim, 13 rengi kirilmis gelirken demistim.. saticiya sikayette bulundum fotolarini maille yolladim bana istersen parasini geri yolliyayim istersen aynisindan yada baska bir far paleti sec dedi bende 88 lik far paleti sectim onda da güzel renkler var pazartesi yola cikicak insallah carsamba bana ulasir fotosunu koyarim:lepi:
Canım ben aşkitonun escape kullandığını bilmiyordum şimdi farkettim. Onun yaptığı makyajlarda renkler harika duruyor. Çok hoş gözüküyor set olarakkaydirigubbakcemilevalla canım bak bende o set var ama ben ınan cok memnunum ve harıkalar set hakında yapılan yorumda bende vardım hala ıddalıyım gunluk yasam ıcın yanı dugun dernk ozel gun harıcınde harka bı urun yanı far bazı kullandıgın zamndada ozel gunde de kullanılır yanı ama bence al derım yanı harkalar bak sana ornek olarak farların kalıtesı ve goruntusu ıcın askıotunun actıgı bı konu var askıtonun makyaj sututyos dıye gırve renlerını gozde durusunu gor ondan sonra al yada alma sen bıleırsın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...asimlar/318503-askitonun-makyaj-studyosu.html
Ben de heves ettim canım, haberlerini bekliyorum.Yorumlariniz icin tsk ederim fistiklarim
bugun siparis edecem yarina gelir
islandcim ben aliyim bakalim begenmezsem yolliyacagim sana haber ederim bebegimopuyorumnanaktan
kizlar kalem seklinde oje cikmis kullanan varmi
kizlar ben 120 lik far paletim almistim burdada paylasmistim, 13 rengi kirilmis gelirken demistim.. saticiya sikayette bulundum fotolarini maille yolladim bana istersen parasini geri yolliyayim istersen aynisindan yada baska bir far paleti sec dedi bende 88 lik far paleti sectim onda da güzel renkler var pazartesi yola cikicak insallah carsamba bana ulasir fotosunu koyarim:lepi:
Hüzün hayırlı olsun paletin.değiştirdiklerine sevindim.böyle durumlara gıcık olmaz mı insan.markası ne acaba güzel görünüyor
bugünün ganimetleri:)
benim de Flormar'dan blogumda tanıtmak için yolladıkları ürünlerim geldii. Supershine oje, siyah göz kalemi, x5 maskara, ruj ve lip gloss
karaLahanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa parLatıcıLarı nerden aLdın ?
canim güle güle kullan cok güzeller
Roxim güle güle kullan,
a.s Neden allık yollamamışlar sana amaaaa benneyaptımki
cnm flormar rujunun rengi çok güsel koyu pembe gibi kaç numara??
Strawberry den yeni aldığım cicilerim stila jel eye liner çok çok memnunum hele 3 renk olması mükemmel
elizabeth arden fondotenimde harika cildi incecik kaplayıp porselen makyaj etkisi yaratıyor kardeşimin gazına gelip aldım ama iyikide almışım hemde SPF 15 koruması var
fiyatlarıda çok uyguna aldık biz aldık ertesi gün 2 katına çıktı fondoten
bu da tercih etmem ama o gün ışıltısına aldanıp aldıgğım golderose transparan pudra bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim