- 14 Mart 2008
- 1.544
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAX FACTOR CREME PUFF pudra aldım eve geldim poşetten çıkartırken düştü parçalandıı mafoldumben mafoldumben
Sürmeli bu paleti kastediyosan çok güzelmiş bence.hatta fiyatı da çok uygunmuş
bende var canım acaip beğeniyorum bu seti..
farlar ışıl ışıl tavsiye ederim..
hediyeler bence çakma geliyor ama sen bir bak bakalımopuyorumnanaktan
Sürmelim bayıldım ben bu makyaj takımına tam sipariş verecektimki bizim KK hatunlarının yorumlarını gördüm :1ninca:
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...lar/286356-escape-marka-makyaj-setleri-2.html
Vaz mıgeçsem şimdi bilemedim.
Sürmelim bende aynını aldım, ruj tonları çok güzel.
Rimel loreal telescopic, kalemler chanelin.
Kesinlikle tavsiye ederim zemuszemus
kızlar kendıme fondoten ve kapatıcı almak ıstıyorum ne uunlerı onerırısınız burun amelıyatı oldum morluklar var goz cevlremde ne onerırısınız ne alım malıyetı cok yuksek olmasın rıcam bu olcak ama n onerılerınızı bkelıyorum
kızlar kendıme fondoten ve kapatıcı almak ıstıyorum ne uunlerı onerırısınız burun amelıyatı oldum morluklar var goz cevlremde ne onerırısınız ne alım malıyetı cok yuksek olmasın rıcam bu olcak ama n onerılerınızı bkelıyorum
canım çok geçmiş olsuna.s.
[/URL][/IMG]
benim yeni cicilerim....
[/URL][/IMG]
benim yeni cicilerim....
[/URL][/IMG]
benim yeni cicilerim....
rujlarını yesinler senin kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan lahana çok cici
kalem bende de var severek kullanıyorum..
ortadaki rujun rengi cok güzel :asigim:
oooo super ya bulmusun cnm yengemde soruoduu nerden buldun senn
güle güle kullanın kızlar...
murgiz'cim ELF lerden memnun kalırsan yorum bekleriz =)
bende elf almak ısıtıyum ama alamıyorum ya beceremeıdm bırturlu yaa nasıl alıyosnuz
canım ılk once uyemı olmam gerek gerekse nasıl uye olcam aman ya baksana yabancı dıl bılmemm ne kotuebişim bi zorluğu yok eyeslipsco.uk a gir seç sonra alışveriş sepetine git check out de sonra sonra indirim kuponu varsa giriyosun orada altalta iki kutucuk var orada ilkinde europe seçiyosun altakide eurepon standard oluyor sonra adresini falan yazıyosun ama i ü . falan kullanmadan sonra ödemeyi yapıyosun ben paypal kullandım bu kadar
amerikadanda makeup masala sitesinden bişiyler istedim elfler orda daha ucuz ama 12 günde anca gönderdiler bakalım kaç günde gelcek yada gelcekmi