Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pilarcım aldıklarını bende burdan takip ediyorum hepsi kaliteli ve güzel ürünler güle güle kullan bu kadar güzel ürünler aldığına göre uzman sayılırsın artık :)
bende sana bişey danışmak istiyorum sorunlu bir cildim yok ne marka fondöten ve pudra tavsiye edersin ben birazda pırıltı olsun içinde istiyorum güneşte parlayınca güzel oluyo ama ben hala cildime uygun olanı bulamadım.
cnm güle güle kullan diorda var kırmızı renk harika bi ruj bide cecilie de vardı kullanmıştım oda çok güsel
haa evet diorun rujunuda görmüştüm ama denemediğim için bilemiyorum işte. hafif ıslak dursun istiyorum diorunki biraz mattı sanırım.çok şey istiyorum galiba:) cecile bakıyım yarın umarım istediğim gibidirsırnaşık şey. saol tatlım:1hug:
canım benim tşkler Şeniz
içinde pırıltı olsun istiyorsan, bana chanel in fondotenini uygulamışlardı, mükemmeldi, cildi pırıl pırıl gösterdi, öyle ki üstüne sürülen allığı bile daha güzel gösterdi. bayıldım şahsen kendisine :roflol: ayrıca chanel in pudrasının da methini çok duydum.
arkadaşım lancaster ın bir fondotenine hastaydı, ama artık türkiyeye getirmiyorlar o seriyi demişti sanırım :çok üzgünüm:
lancome un da cilt ürünleri iyidir, aynı şekilde estee lauder- double wear fondotene de bak bence canım, çok kullanıp memnun olan var. yerimseniben
ben fondoten de pudra da kullanmıyorum, ama kullancak olsam ya yukarda yazdıklarımı kullanırdım ya da mineral markalardan birini. inşallah yardımcı olabilmişimdir. :1hug:
funmak, parfümlere aldıklarının %10 u miktarında kargo ödüyorsun. ama max. 10 euro ya da dolar sanırım.
parfüm dışındakilerin kargosu bedava
ytl olarak çekiliyor benden.
kızlar şimdi 'the descent' i izledim, aslında sinemada izlemiştim çok önceden ama aklıma geldi indirdim izledim, filmin sonunda 'make up provided by M.A.C' yazıyordu. :roflol: ben kendimi dizginlemeye çalışırken mac heryerde önüme çıkıyor sanki :roflol:
bu da mac e bir sonraki uğrayışımda alcağım ruj, tabi yalnız gidebilirsem :lepi:
bayıldım lustre serisine :asigim:
canım benim çok teşekkür ederim yardımların için a.s.a.s.
fondoten ve pudra kullanmıyorum demişsin ya sadece allık mı kullanıyorsun ?
piloşşş tatildede mi rahat durmadın kız
ben bu aralar duruldum valla hiç alasım yok
ne oldu bana bilmem
YA BENDE BAYILDIM RENGEE PEKİ BEN NASIL ALICAM :1no2:mirmirmirmir
cnm bu mac ürünlerne nerden bakıosn nette ben bulamıorm
Aranizda hic Maybelline Jade nin su yeni cikan rimelini kullanan veya deneyen varmi?
Almayi düsümüyorum ama emin degilim...fiyati 11 Euro
9kat daha fazla hacim macim bisiyler diyo...
cok naturel cok guzel cok memnun kaldım.Yves Saint Laurent Nude ruj..