- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan livcim. bunlar da benimkilerr. valla konu kozmetik olunca çocuk gib seviniyorum ya paketleri açarken:)
Aldıklarımın hepsi Avon, kabuki fırça, 8li far paleti, transparan fondoten, kalemtraş
Farlar ortalama. Pek simli bir yapısı yok bu benim için bir artı parıl parıl pek sevmiyorum. Renkleri de biraz soluk daha çok günlük kullanım için uygun
yok bebegım ferrucci yazıo bennde begenerek aldım :lepi:pantercim güle güle kullan saat swatch değil mi aynısından yengemde var çok beğeniyorum ben
saol guselim daha iileri senin osssun insskaydirigubbakcemile5panter hayırlı olsun
roxem saol canımhihoyyytindirim var koşşdelikafaduldenfarlar bi harika:asigim:aso güle güle kullan canım, şu sephoraya bir ben gidemedim yaa
saol bebemŞenizama bu dudak kalemi göz denemedim ama indirime girerse neden olmasın:jeyyar:kaydirigubbakcemile3asooo güle güle kullan tatlımmm süper gözüküo yenilerin bu arada sephora kalemlerdennn inanılmaz memnunum ben normalde göz altına siyah hariç kalem sürmem ama sephoradan aldgm kalemlere bayılıorummm rengi süper akmıo ve solmuo daaa hele de bi 203 nosu var yok böle bi yeşilll stok yapmam lazım
Şenizhayili ugurlu olsun fistiklarim
bitanem 2.katta..girişten bi kat yukarı çıkyarın eski işyerime giidicem
sephoradan far bazı alıyım bi dene başka bişi alamam :)
asocum hangi katta sephora ?
güle güle kullan pantercim
bugu altın rengıne taktım pek tarzım dııl amma ossunkaydirigubbakcemile2
güle güle kullan pantercim
gule gule kullaninlar kizlar
bebish canım ben kabukiden şimdilik memnunum bir kaç kez kullandım dökülme falan olmadı, zaten fiyatı çok uygun başka markadan almaya kalksan dünya para, ben bir dene derim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
flaşlı ve flaşsız ekledim arkadaşlar
golden ros bronz allık-mac dollymix allık-goldenrose rujlar -mac saint germain ruj-avon iced coffe ruj
little black dress -jf parfüm
en son bu ruju aldım flormar 509 numara( 10 lira) esmerim tenime çok yakıştı esmerlere tavsiye ederim bir de göz kalemi aldım oda flormar siyah yeni çıkmış nette resmini bulamadım 6 lira fiyatı çok memnun kaldım ondan da zemuszemus
damlasçım metalik kabı olan body shopun pata kremi..pudrada sephoranın ışıltı veren pudrasıteşekkür ederim asocum geçenlerde bi pudra almıştın sen markasını öğrenebilrmym cnm onun metalik gri renkli bi kabı vardı sankizemuszemus
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
flaşlı ve flaşsız ekledim arkadaşlar
golden ros bronz allık-mac dollymix allık-goldenrose rujlar -mac saint germain ruj-avon iced coffe ruj
little black dress -jf parfüm
en son bu ruju aldım flormar 509 numara( 10 lira) esmerim tenime çok yakıştı esmerlere tavsiye ederim bir de göz kalemi aldım oda flormar siyah yeni çıkmış nette resmini bulamadım 6 lira fiyatı çok memnun kaldım ondan da zemuszemus
bende en son flormarın supershıne 512 aldım harika bir renk yaa esmerim ben banada çok yakıştıkaydirigubbakcemile2
esmer tenlilere rahatlıkla tavsiye edebilirim yerimseniben