- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu günkü ganimetlerimhihoyyyt
sephora tekli farlar 5 tl ye,dudak kalemleri 3 tl ye düşmüş bilginize
soldaki far mürdüm gri karışımı dehşet güzel rengi:asigim:burda göründüğü gibi değil,bakır tonlarındaki farıda çok güzel..farları kesinlikle tavsiye ederimzemuszemus
badi şop pata krem 41 tl
turuncu kapaklılar göz altı güneş koruyucusu testırlarım:icecream:
badi şop ballı şampuan ve köpüğümkaydirigubbakcemile2bir al dieri bedava:lepi:
tatlım dokusu o kadar hoşki bayıldım ve tavsiye ediyorum mutlaka bi uğrakaydirigubbakcemile5sephora tekli farların fiyatları ne kadar uygunmus en yakın zamanda sephora ya gitmem lazım
teşekkür ederim canım,çok daha farklı bakır tonlarıda var düşünüyosan,renk renk seçeneklerhihoyyythihoyyyt
Oyyy Süpersonik bir alışveriş olmuş ASOm...
Sephora farlar 5 lira ise mutlaka bakmak isterim...tam da bakır tonu far arıyordum böyle bronz tonlarda makkaş için...renk skalası geniş diye biliyorum...
İyi günlerde kullan güzelim! :dance:
idolümsün kanke:lepi::roflol:bebem tam mürdüm değil böle bi hoş acayip bişeysositosositoparam bitti allahtan yoksa daha alıcaktımdelikafaduldendayanamıyorum kozmetiğe:a015::1rolleyes:yavruumm yine duramadn evde dimi hihoyyyt eferin kankan gibin ol zemuszemus
güle güle kullan hepsini Şeniz
ballı köpüğüne biiittim tek kelimeyle :asigim:
mürdüm grini merak ettim şimdi yaa CADIARZU knka dene de bilgi ver lülülülülülü
bugün bunları aldım kızlar
dingiltere kraliçemin tavsiyesi üzerine sephora far bazını aldım
iki adet göz kalemi
ve eye liner mavi renk
tatlım eve gelir gelmez denedim:kedi:saçlarım mis gibin kokuyozemuszemusal benceyerimseniben 13 tl bu boyu..köpük 21 di sanırım:uhm:ASO cum bi de ballı şampuanı deneyince haber versen olar mı ?
Kampanya bitmeden ben de aliyim didim güzelse, şampuanım da bitiyor zati...
tatlım eve gelir gelmez denedim:kedi:saçlarım mis gibin kokuyozemuszemusal benceyerimseniben 13 tl bu boyu..köpük 21 di sanırım:uhm:
teşekkürler pantercimŞenizaso gule gule kullan cicilerını bıtanem opuyorumnanaktan
canım nemlendiriyo evet,eğer saçların kuruysa bunu kullancanım nemlendiriyor mu,? benim saçlarım çok kuru...CADIARZU
zaten kuru saçlar için diyor ama bazen doğru çıkmıyor ya,
kokusu bana ağır gelmişti ama dediğin gibiyse iyiymiş hayatım, a.s
indirim bitmeden alarım ben de :) :lepi:
teşekkürler hemşom:1hug:asocum hayırlı olsun
sabun far bazını aldım canım özelden görüşürüz
bu günkü ganimetlerimhihoyyyt
sephora tekli farlar 5 tl ye,dudak kalemleri 3 tl ye düşmüş bilginize
soldaki far mürdüm gri karışımı dehşet güzel rengi:asigim:burda göründüğü gibi değil,bakır tonlarındaki farıda çok güzel..farları kesinlikle tavsiye ederimzemuszemus
badi şop pata krem 41 tl
turuncu kapaklılar göz altı güneş koruyucusu testırlarım:icecream:
badi şop ballı şampuan ve köpüğümkaydirigubbakcemile2bir al dieri bedava:lepi:
kıslar cicilerinizi ii günlerde kullanın çok güseller hepside asocum pudranın markası nedir acaba memnunmsn bende yrn toplu olarak ekliycem bayadır eklememiştim aldıklarımıda:)