- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
from6234, canım güle güle kullan, bekliyoruz resimleri :1hug:
bugün dışarı çıkmadan renkli nemlendiricimi sıktım avcuma azcık
üzerinede kapatıcımdan ekledim çokkk az,
karıştırdım parmağımla ve yüzüme sürdüm.
mükemmel gösterdi cildimi :1shok:
artık hep öyle kullancam :lepi:
tatlım anlatılmıştı önceki sayfalarda aslında ama baya geçti sanırım üstünden tekrar yazıyim
normal nemlendiricinin ten rengi olan gibi
ten rengi olduğundan, cildi daha düzgün, biraz daha aydınlık gösteriyor.
fondoten gibi kapamıyor tabiki, çok hafif birşey.
makyaja başlamadan önce nemlendirici kullanmak gerek zaten, cilt için de iyi birşey. o yüzden kullanıyorum ben, artıdan cildi daha güzel gösteriyor. bide benimkinin 20 spf güneş koruması var, yazın ankarada dışarı çıkarken artıdan bi güneş kremi kullanmıyordum o yüzden, tatil yerinde 50 spf kullandım ama tabi. :lepi:
dior canım benimki.
bak burda renkli nemlendiricimin resmi :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...en-son-satin-aldigimiz-makyaj-urunleri-2.html
bu da duruşu
pilar evet canım oydu (hypnose) kullanmadığım için bilmiyorum siyahtı
biri dolgunluk veren dedi,diğeri kıvrımlık veriyomuş
bide o rimel yılın rimeli seçilmiş en çok satanmış
göz kalemi ve göz makyaj temileyicisi hediye kutuları bile kocaman çok güzel
çok güzel bir kampanyaymış Melekcim ya
ben de dün Tekin Acar a uğradım ama dikkat etmedim Lancome standına çok kalabalıktı zaten mağaza da benneyaptımki
bir de kızlar aklıma gelmişken Tekin Acar da sheısedo makyaj ürünlerinden 1 tane alana 2 ürün bedavaydı haber vereyim dedim ben bugün tekrar gideceğim dün yanıma yeteri kadar para almamıştım başka indirimleri görürsem yine yazarım
pilarcım evet ben de renkli nemlendirici alacağım Ysl ninkini denemeyi düşünüyorum güneşten koruma faktörü de çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3