Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gurbik güle güle kullan ya renkler süper, ayrıca her tpiğe koymak zorunda mısın :kıskançüyesmileysi:
gurbikim gönlü gibi herşeyi güzel arkadaşım güle güle sürünn çiçeğimmmm
saolasın bebeğim opuyorumnanaktangurbişş hayırlı olsun kuşum..
farların renklerine bayıldım..tam esmer tenlik farlar
güle güle sür sürüştür zemuszemus
cnm hayirli olsun urunlerin.. opuyorumnanaktan
sampuani kullanca soylermisin iyi mi diye...
sampuanin ozellikleri nedir yalli saclar icinde warmi.. CADIARZU
the best güle güle kullan canım. avonun o paletini bende almak istiyorum renkleri nasıl, defalarca üst üste sürmek gerekiyor mu?
bende bunları aldım, watsons pudra ponponu, qvs gölgeleme fırçası, flormar göz kalemi, inglot far bazı ve in style dergisinin hediyesi john frieda kahverengi saçlar için şampuan testerı
far bazı güzele benziyor, kalıcılığı için henüz birşey diyemeyeceğim ama renkleri acayip canlandırıyor. aşağıdaki resimde bazsız olarak elimdeki renge ulaşmak için 5 kere aplikatöre far alıp sürdüm, bazlı olanda ise sadece 1 kere sürdüm :1shok:
kızçelerim bu da daha evvel kutulu halinin resmini koydugum taylor farlarımın tende durusu...
neden taylori bu kadar sevdigimi bu fotolar bi nebze anlatir sanirim size zemuszemus
yakından....
the best güle güle kullan canım. avonun o paletini bende almak istiyorum renkleri nasıl, defalarca üst üste sürmek gerekiyor mu?
bende bunları aldım, watsons pudra ponponu, qvs gölgeleme fırçası, flormar göz kalemi, inglot far bazı ve in style dergisinin hediyesi john frieda kahverengi saçlar için şampuan testerı
far bazı güzele benziyor, kalıcılığı için henüz birşey diyemeyeceğim ama renkleri acayip canlandırıyor. aşağıdaki resimde bazsız olarak elimdeki renge ulaşmak için 5 kere aplikatöre far alıp sürdüm, bazlı olanda ise sadece 1 kere sürdüm :1shok: