- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun sekerim.. Şeniz
günizimmm canım çok iyiye almışsın ben de mi ordan alsam dermologicadan daha iyi demişsin bunu bırakıp onu mu denesem:1no2:fiyatı da çok abartı gelmedi ama
canım iyi günlerde kullan güzelligine güzellik katsınlarr:1hug:
bebislerim hepıniz ciclerinizi iyi gunlerde kullanının benimde son aldıklarım ama fot cekemedim
murad tonık
murad yuz temizleme jeli
loreal lash architect maskara
Canım şöyle toksik, yani zararlı ve zehirli olabilen katkı maddelerinden bahsediyorum.kansere yol açan maddelerden,derinin dogal asit tabakasını kaldıran, nemini yok eden, çok kurutucu ve tahriş eden savunmasız bırakan maddelerden bahsediyorum.Şöyleki Mineral Oil diye yazan sey bize mineral yağı ne kadar guzel diye dusunduruken aslında kendisi bir petrol turevi...Cildin gözeneklerini tıkıyor ve cilde plastik görüntüsü veriyor. Akneyi destekliyor.nedre kaldı bunun minerali diyorsun :))))))))
Ben DR Murad ürünlerini cok kullandım cokda önerdim taki bir ürününü alıp yuzumde gozumde enfeksiyon yaratana kadar..sonra işin iç yüzü cıktı..Doktor bir arkadasım sagolsun bir liste tutusturdu elime..icinde o maddeler olan urunleri asla almıyorum.Durum boyle yani canım :)