- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
güle güle kullanın fıstıklarrrrr:içelim:
teşekkürler afet kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullanın fıstıklarrrrr:içelim:
merisu burcu tşk ederim kızlar kaydirigubbakcemile5 merisucum evet tr ye gönderiyolar kargoda yanılmıyosam 5 dolar falan.
kız hacer allah seni ne yapmasın :roflol: bunlara bakalım bakalım her gün inglota mı gidelim diye koydun :teytey:
corel ve burcucum iyi günlerde kullanın kızlar :teytey:
kız huli oralarda mac vardır hemde daha ucuzdur bizde işte böle bi inglot var bide bazı yerlerde mac
merisu burcu tşk ederim kızlar kaydirigubbakcemile5 merisucum evet tr ye gönderiyolar kargoda yanılmıyosam 5 dolar falan.
kız hacer allah seni ne yapmasın :roflol: bunlara bakalım bakalım her gün inglota mı gidelim diye koydun :teytey:
kız huli oralarda mac vardır hemde daha ucuzdur bizde işte böle bi inglot var bide bazı yerlerde mac
bugun aldıklarım da bunlar kızlaar kaydirigubbakcemile3 yaa üüf herseyi almak istiyoruuum-tatlicadiarzu-
güle güle kullan canim
canım ben cevap vereyim. Mac'de ve inglotta oluyor bunlar başka nerelerde var bilmiyorum. Önce bir boş palet alıyorsun. Sonra istediğin farı, allığı, pudrayı seçip neyi ne kadar istiyorsan tek tek satın alıyorsun. Paletin içine koyuyorsun (mıknatıslı) Böylece güzel güzel makyaj setlerin oluyor. Ben de inglot bir palet oluşturmak istiyorum fakat inglot yok buralarda :a015:
güle güle kullanın kızlar. nyxleri de merak ettim şimdik sipariş mi versem :s . NEyyse bugün biraz alışverişe çıkayım bende.
Bir de güle güle kullan dilekleriniz için de çok teşkkür ederim.
ama ama bunu bana yapamazsın hacer hepsini istiyorumsenağlamaKızlar Inglot'a gittiğimde bir sürü fotoğraf çektim.
Siz söyleyin şimdi, bunlara hangi yürek dayanır
Hepsini almak istiyorummmmm delikafadulden
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2aha bende bunnarı aldım kısçeler
artıkın heç bişi alamam
bugün kıyafet makyaj derken çozuttum ve bütçemde ki cari açık beni sendeletti
alışveriş sezonu bitti benim için.
güle güle kullan, pudra mı bakayım o?
bugun aldıklarım da bunlar kızlaar kaydirigubbakcemile3 yaa üüf herseyi almak istiyoruuum-tatlicadiarzu-
kızlarrrrr cahılımı affedın ama sorucam napım dayanamıyorum mesela hacercım senın far paletın fgozumuzun onunde onu ornek verım sımdı bu aldıgın pembe ve turkuaz farı yapıstırıyomusun o palte nasıl yanı kutu ayrı alıp ıstedıgın renkleımı yapıstrıyosun palet mı yapıyosun kendıne:asigim
TEKRAR IKINCI KEZ OSRUCAM CUNKU MERAK ETTIM SEKERLER
canımcım farlarda %5o indirim var, tanesi 5,5 TL oluyor. Allıklar 13 tl'ydi sanırım. Pudralar da 18 mi neydi. Diğer farlar 21 TL, pigmentler 32 TL, aklıma gelenler bunlar alkisalkisalkiscnm bugun foruma gittim hep aklımda inglot a girmek vardı ama saskınlıktan mıdır nedir unuttum =( farlar baya indirime girmıs cnm digerlerinin fiyatları nasıldı ?
ama ama bunu bana yapamazsın hacer hepsini istiyorumsenağlama
meryem huli tşk ederim kızlar Şeniz öyle ucuza aldım ki sormayın dudak kalemleri 0.75 tl ve glosslar 3.9 tl :1shok::1shok: kampanyadaydı ya aynı dudak kalemleri 2.95 ben kaça aldım ki glolsslar çok daha pahalı . denk geldi işte hihoyyyt
meryemcim ben onu böle pıt pıt yanağıma dokunduruyorum sonra fırçayla yayıyorum çok doğal duruyor toz gibi mat durmuyor:lepi: