Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu cnm güle güle kullan, ben de far fırçası olarak belli 1-2 tane kullanıyorum ama alıyorum sürekli
ev makyaj fırcaları ile dolup tasıcak fekat ben almaya devam edicem bayılıyoruum fırca almayaaadelikafadulden
ve dee bunlaarr şutarafagitti
bimde golden rose göz kalemi oje ruj ve far paleti 9,90tl kızlar. merak edenler gidip denesin ben mor ve kahve paleti aldım bimden. maviyi dün almıştım kazık yemiş oldum mavi paletten :dilcikar:
bourjois kalemler de geçen haftasonu aldım son dönem aldıklarım bunlar :roflol:
güle güle kullan canım
güle güle kullanalkisalkisalkisben ilk defa bu markayı dy-uydum memnunmusun acaba tr de varmıdrMakyaj cikartmak icin sut ve losyon
Goz cevresi icin nemlendirici
Antipespirant
Bu da nemlendirici,makyaj bu kremin ustune super oturuyor.purussuz....
Ne cok sey almisim beeen:1shok:
ev makyaj fırcaları ile dolup tasıcak fekat ben almaya devam edicem bayılıyoruum fırca almayaaadelikafadulden
güle güle kullan sürmelimrimeLim bitmisti aLdim..
yaaaaaa bene istiyommm yazı dört gözle bekliyom sıfr bu ınglot body shop forum bornova iiçinAmannn da amannn Inglot'umda %5o indirim vardı
Aldım 2 far hemencikkk :teytey:
Paletimin son hali böyle olduu
Farların görünümü de şöylee :
güle güle kullan sürmelim
yaaaaaa bene istiyommm yazı dört gözle bekliyom sıfr bu ınglot body shop forum bornova iiçin
çok güzeller canım ya güle güle kullandelikafadulden
megilara bende gördüm valla hemen yazcaktım baktım sen yazmışsındelikafadulden
burcu hcr35 sürmeli leyla cloud kızlr iyi günlerde kullanın cicilerinizi hihoyyythihoyyyt isimlerini unuttuğum kızlarda iyi günlerde kullanın. valla buaralar derslerden bunladım topiği doğru düzgün takip edemiyorum ya-tatlicadiarzu-
benimde cherryculture dan NYX siparişlerim geldi. bayıldım çok güzeller en kısa zamanda far fırça ve allıkda siperiş vereceğim bakalım nasıllarhihoyyyt
daha cart pembe olan634 louissiana ve dğer daha açık pembe olan 550 indian pink
cafe latte ---24 numara açık renk olan chocolate moose--17 koyu renk olan
soft fuschia 721 Iced coffee 711