Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa ben bu rengini hiç görmemiştimm çok güzelmişşş
Hayırlı olsun canım güzel günlerde sür a.s.
sagol canım. Vallaha bende çok beğendim.Renkleri değişik. ama farklı kombine edebilirsin. çok canlı renkler. Bulabilirsen tavsiye ederim canım.Videolarını zevkle izliyorum. Değişik makyajlarını bekliyoruma.s.
serap cım,
Çok güzeller, güle güle kullan =) yerimseniben
sağol canım. Flormarda 2 ürün alana ya gloss yada far hediyedi.
neyyyy.....kaçırmayım ben bunuuhihoyyyt[/B]
Ya da çantaaa
Ben aldım da ordan biliyim :roflol:
Gerçi ben bitane flormar aldım ama olsun bida gidersem 2 olsun insan bi ruj bali verir:dilcikar:
elidor mükemmel düz nasıl??
aldiklariniz cok güzel gözüm hep flormarin ürünlerine paletlerine takiliyor :çok üzgünüm:
izine gidince alcam insallah
ben okadar sey aldim buraya koymaya vakit bulamadim simdi telafi ediyorum
Bebe'den yüz tonigi rimel den kapatici
Bodyshop 4lü far mor tonlari koyu gri ve pembeli, artdecodan acik mavi ve acik terracota krem far. benbaz gibide kullaniyorum farlarin altina ufacik bir parca bütün göz kapagini boyamaya yetiyor biraz metalik gibi renk veriyor ben cok begendim, ama niyeyse kokusu bir tuhaf
bunlarda mary kay ürünlerim özelikle rimeline bayildim kirpikleri resmen tepeye kaldiriyor vede dolgunlastiriyor herkeze tavsiye ederim, göz makyaj temizleyicim vede el bakim serisi
Astordan farlarim asker yesilim, eflatun ve pembe. renkleri kesinlikle cok kalici
Fircalarim ve rimelden far rengi koyu mor ve visne arasinda bir sey. icinde aplikatörü var toz halinde gibi direk göze sürülüyor su pigmentler gibi ayni. gölgeleme yapmak icin süper