Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bilmiorum ama ben tentürdiyot sürünce ki 2 3 kere sürüyorum dökülene kacdar deri pul pul dökülüyor ve beyaz pamuk gibi bi ten gelior yerine renk açılıo ve pudra da batık kıl dönmesini engellior ayrıca da o bölge için koku nem ve temizlik açısından birebir
[/URL][/IMG]
kıslar aldıklarımm hepisünede bayıldumhihoyyyt
mac'den 2 adet palet bir de estee lauderden shimmering jewel powder almış bulunmaktayım kızçelerim hihoyyyt
gitti yine paracıklarım hihoyyyt
kendileri pazartesi - salı elimde olcak
orcinallerini o zaman eklerim hihoyyyt
estee lauder - shimmer'im bu olmakte
saygıyla opuyorum kendilerini :lepi:
teşekkürrr ederim bebeimmm muckkkss
yellowcanary markalarını verdiğin için tşk ederim ben bugün o turkuaz mavi ve mor farın markası flormar olanı nı aldım terracotta ama eve geldim düştü ve kırıldı nasıl üzüldüm bi bilsenizzzz resmini koyim de görün aklım kaldı onda yaaaaa
bidaha almayı düşünüyorum aynısından bu tonda far kullananlar varmı sizce almama değermi bi kez daha
malibu cum teşk ederim
charming tavsiyeni dinlicem pasteli denicem
damlass cım seni de mucuk mucuk aşkım aşkım beni düşünmüşsün saol içimde kalmasın die alacam sırff başka renkleri de alcammm alacam alacam bananeee mananeee alacam hihiihsırnaşık şey
meryem06 cım tendürdiyot açık yaraları kapatma için kullanılan bi ilk yardım malzemesi yani kabul bağlatıo steril deri de yenileme yarayı temizlemeye yarıo ben de onu deriyi temizlediğinden sürüyorum ki ölü deriyi atsın die kapişşCADIARZU
kızlar ayrıca bugün aldığım diğer makyaj malzemelerini de sizlerle paylaşam yivrilerim aldığım farın kırılmasından dolayı üzgünüm hala ama olsun o gitti kalan bunlar kalan sağlar bizimdir bacılarr
nivea body lotion
saç köpüğü
saç spreyi
göğüs şekillendirici krem
dove krem
ju-di marka iki tane far aldım tanesi 2 ytl
bi tane gümüş renk simli kalem
flormar dipliner
flormar simli eyeliner
göz kalemi
makyaj süngerleri