- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almagester06 yine döktürmüşün güle güle kullan canımcım...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar foto çekemedim bende internetten bulduğum resimleri ekliyorum
burcinn--edaykin -- meryem -- huli -- semyıl --bambusi--damlass--paytakördek unuttuklarım kusura bakmasın:asigim: kızlar iyi günlerde kullanın. bende bunları aldım dün, ancak ekliyorum.
ama güzel kokuyorrrr napiyim pamuk gibi oluor ve epilasyondan sonra cildimiz yaş ilerledikçe kararır ben tendürdiyotla ölü deriyi atıyorum ve banyodan sonra pudra sürerim cildin renk tonu ve yumuşaklığı için ayrıca çokta güzel kokuyorrrrrrr bence bayan için koku önemli heledeee panpitooo wc den sonra temizleyici jelle yıkamak şart bizim için pudra da benim vazgeçilmezim oldu o yüzden poşet halinde aldım kutusuna para vermiyim die kutu bitince dolduruyorum tekrardan süprizzzzz
birde essence mawi göz kalemi aldim yerimseniben
iste benim son aldiklarim
fenjal body lotion cok hos bir kokusu var ve yumusasik yapiyor cildi, bu markayi cok begeniyorum,
gliss kurun bu sac fisfislarinin bir kac cesidini denedim benim saclarim düz ve saglikli ama ne hikmetse pek taranmiyorlar özellikle islak halde taramanin imkani yok. bunlari sikinca problem ortadan kalkiyor
cingene pembesi rengindekini en cok begendigim, acik sarisida güzel ama acik pembesini hic begenmiyorum
herkes ürünleriniz güzel günlerde kullansın...
farlarım
kapatıcı, allık ve parfümlerim
ojelerim
son zamanlarda aldığım ürünler. (makyaj ürünlerimiz için çekmiştim. sansürlü olanlar eski ürünlerimden)
bunlarda benden:)
[/URL][/IMG]
banyoda çekmek zorunda kaldığım için özür dilerim kıslaar
far inglot refil halinde aldım
golden rose lipgloss
watsons magic lip
rimmel maskara
loreal telescopic
calvin klein ın2u parfüm
she rollon
artnet far fırçası
bide nivea peeling ve tonik almştım eklemeyi unutmuşm:)
arkadaşlar foto çekemedim bende internetten bulduğum resimleri ekliyorum
meryem,bambusi,damlass,paytakördek güle güle kullanın cicilerinizi hepiniz.
hulicim o rimeli burada bir arkadaş daha söylemişti sonrasında unutmuştum iyiki hatırlattın kıvrıklık veriyorsa denemem şart oldu. acaba senin kirpiklerinde kıvrılmama sorunu var mıydı.
birde essence mawi göz kalemi aldim yerimseniben
güzel günlerde kullan canım.burcinn--edaykin -- meryem -- huli -- semyıl --bambusi--damlass--paytakördek unuttuklarım kusura bakmasın:asigim: kızlar iyi günlerde kullanın. bende bunları aldım dün, ancak ekliyorum.
]
cnm iyi günlerde kullan, baleanin ürününden memnunmusun?
cnm döktürmüssün güle güle kullan kokosum:))))))
cnm cok güzel hepsi iyi günlerde kullan
iyi günlerde kullan :))
cnm yok aslinda benim kirpiklerim her rimelde kivriliyor ama bunun tel tel yapmasi beni mutlu etti ama tavsiye ederim yinede cok güzel :)
cok sevdigim bir parfüm güle güle kok sekerim