Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel şeyler alınmış
herkes güle güle kullansın
benimde avon siparişlerim geldi hihoyyyt
foto çekemedim ama
duş jellerine bayıldım
bime çok indirimli ürünler geliyor kızlar haberiniz olsun.yazayım ben size istediklerinizi belirlersiniz.baya avantajlı valla;
1-garnier göz makyajı temzileyici:6,50(kesinlikle kaçırmamam lazım dışarda 10 küsür)
2-garnier canlandırıcı tonik:6,50
3-garnier jel temizleyici:6,50
4-garnier nemlendirici ve koruyucu,ayrıca besleyicide var krem 6,90
5-flormar parlatıcı rujlar:2,95
6-flormar normal rujlar:2,90
7-2 in 1 excellence parlatıcı ruj+maskara :3,50
bime çok indirimli ürünler geliyor kızlar haberiniz olsun.yazayım ben size istediklerinizi belirlersiniz.baya avantajlı valla;
1-garnier göz makyajı temzileyici:6,50(kesinlikle kaçırmamam lazım dışarda 10 küsür)
hayırlı olsun canım
sonunda gelen bare minerals kitimmm
tatlım ben bunu ebayden aldım kendi sitesi Türkiyeye göndermiyo, everydaydende sipariş verdim bakcam ikisinede arada baya bi fiyat farkı var...nasıl bi fark var merak ediyorumcanım güle güle kullan minerallerini bn de everyday den sipariş vermeyi düşünüyorum.sen de netten mi sipariş verdin??
canım ben ebayde açıkartırmayla 48 dolara aldım, kendi sitesinde 60 dolara satılıyo ama Turkiyeye gönderim yok bi bak bakalım burda ne kadarmış bende merak ettimsehnsucht06
canım ya bare minarel de fiyat nasıl bende almak istiyorum ama burda satan bi yer var şimdi bilmeden gidip te orda mahcup olmiyim fiyatarı konusundamalum bazn insanda maddiyat olmayı verio ay sonu
sağol canımkıslar ii günlerde kullanın cicilerinizi
sechncim çok güsel görünüo kabukilerin fln
acemi peri memnun kaldın mı camelon setten cnm?
dimi.....teşekkür ederim şekerimçok şık . . .