Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım.pudralı kağıdın fiyatı ne acaba?
güle güle kullan çilekk...:içelim:
avondan aldığım dandik mascarayla idare etmeye çalışıyorum =(
kirpiklerim dümdüz iniyor kıvıryorum hemen iniyoor..güzel bir rimel almam lazm..
memnun kaldnmı lancomeden çilekk?:icecream:
sağol canım Şeniz
bu çilekli born lippy bnm kaçıncı bilmiyorum, çok seviyorum Şeniz
ben o niveanın çileklisine de hastayım ya
öylesine almıştım dursun diye iyi birşey beklemiyordum
sürdüm şaşırdım yani cidden çok iyi Şeniz
peki kapatıcı nası ii mi tatlım morluklara ii gelir mi mesela:1hug:
bugün aldıklarım :lepi:
yves rocher göz makyajı temizleyici
watsons parlama için pudralı kağıt :lepi: -- gerçekten işe yarıyor--
body shop allık
clinique göz altı kapatıcısı
a.s.
peki kapatıcı nası ii mi tatlım morluklara ii gelir mi mesela:1hug:
peki ne işe yarıo canım vazelin gibi bişi mi bi de çilek kokuo mu dudaklarınsırnaşık şey
bugün aldıklarım :lepi:
yves rocher göz makyajı temizleyici
watsons parlama için pudralı kağıt :lepi: -- gerçekten işe yarıyor--
body shop allık
clinique göz altı kapatıcısı
a.s.
tatlım clinique gözaltısını kaça aldın ??bende düşünüyorum ondan.
tekin acardan 37 e aldım canım a.s.
merhaba pilarcım...makyaj konsuunda seni oldukçaaa bilinçli buluyorum takip ediyorum....iyi bir fondoten almak istiyorum canım?? beyaz tnliyim cildim çok probelmeli diil sadece burun üzerimdeki siyah noktalar hariç:) hangi markayı önerirsin? şimdiden tşk ederim...:1hug:a.s.
tatlım ben fondoten kullanmıyorum. ama arkadaşlarımdan bildiğimi yazıyım sana. 1 arkadaşım clinique ın fondotenini kullanıyor beyaz tenli o da, ben çok beğeniyorum fondotenin duruşunu, çok belli olmuyor ve bu arkadaşımın yüzünde sivilceleri var, fondoten sürdüğünde cidden anlaşılmıyor. estee nin double wear ı da güzel bence, öneren birsürü insan da var. ben kullancak olsam 2sinden birini alırdım. maxfactor vs gibi ucuz şeyleri kullanmanı tavsiye etmem ama, yüzünde uzun bir süre durcak sonuçta, kaliteli ve cildini bozmayacak birşey al canım bence :1hug: canım aslında sırf siyah nokta için alcaksan fondoten değil de siyah noktaya iyi gelcek geçirecek birşeyler alman daha iyi olmazmı, boşuna cildine sürme fondoten, çok kaliteli bile olsa az çok cilde zamanla zarar verebilir diye düşünüyorum ben :1hug: