Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gurbaam nerde satılıyor peki bu canım? duydum aslında adını sanırım strawberryde görmüştüm :uhm:
ay bide strawberrye baktım şimdi, aldığım 70 ytlmiş, ebaye baktımm 45 dolar. çokkk mutluyum, hemen atladım aldım, hiç netten fiyat araştırmadım diye üzülmüştüm. :sm_cool: laelaelaelaelae :1rolleyes:
cağlacım sağol tatlım, sgmi ben yeni keşfettim, tunalıdaki biraz daha küçükmüş sanırım :uhm: birsürü yağ fln vardı aslında ben de almayı düşünüyordum saç için ama hiç bakmadan gidince hangi yağlar olduğunu unuttum alamadım =( güzel 1 yer ama, hiç sevmem görevlilerin başıma dikilmesini, sgmde rahat rahat karıştırdım herşeyi :lepi:
nars sadece sephoralarda var canım malesef benneyaptımki
gurbaam ggdan birşey alınmaz yaa, özellikle türkiyede olmayan markaları o kadar yüksek fiyatlara satıyorlarki, kazıklıyorlar insanları resmen.. bide sahte olması ihtimali benneyaptımki
strawberrye baktım cnm sue devitt varmış, ama sadece 3 ürünü var malesef. :lepi:
bide scott barnes i de merak ediyorum :lepi:
çubukçuğum strawberryde 19 ytl, burda 30 civarıdır. benneyaptımki ama ben bourjois allık kullanmıştım, başlarda çok memnundum ama sonra fırçaya sür sür hiçç renk gelmemeye başladı, taşlaştı resmen allık ya, renk vermiyordu, daha yarısı bile bitmemişti, attım çöpe kötükedihüso
ben galiba bu allığı çok beğendimm benneyaptımki
içimden bi ses git al diyo :lepi:
kullananlar çok beğenmiş güzel yorumlar vardı
37 ytl civarı fiyatı
çubuk bu loreal allıktan memnun olmayan çok yorum okudum ben tatlım, nerden okuduğumu bilirsin sen hatta :lepi:
ben de şahsen bugüne kadar lorealin nesini aldıysam pişman oldum
ayrıca sen clinique allığından memnun değil misin canım? benneyaptımki
clinique allığı genelde beğeniyorlar da benneyaptımki
max factor 251 numara aldım fena değil