Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lorealin allığını aldım hiç beğenmedim sanki sivilcelendirdi yüzümü sürdüüğüm akşam kabarıo cildim :uhm: nars orgasm dediğiniz allığı çok beğenmiş herkes fiyatı ne kdr acaba??
hande ben estee kullanıyorum memnunum. hihoyyyt
kalem olarak da mac in gözkalemleri kesinlikle akmıyor. rengine de aşığım :asigim:
turkuazz 58 ytl canım.
hmm adana bulmak zor olmaz umarım .. :)) teşekkür ederim canım
bende avondan kahverengi ve beyaz kalem almıştım gözlerim yaşardı her sürdüğümde .. sonra yeni alayım dedim iki uçlu far ve kalem o da gözlerime yaramadı :) 2 haftadır doktora gidip geliyorum yeni lens almak zorunda kaldım :)
galiba sadece bende ve annemde ters etki yaptı :))
bu sorunu yaşayan varmı avonda?
aynı şey bende de oldu gözlerim bulandı iade ettimÇok üzgünüm çoook
Estee Lauder Double Wear Stay In Place Concealer iyimi peki arkadaşlar ?
Bende de oldu bulanma hâli bir daha kullanmadım. Asansörlü kalemlerinde öyle bir sorun olmuyormuş diye duydum fakat cesaret edemedim. Almam heralde bi'daha.aynı şey bende de oldu gözlerim bulandı iade ettimÇok üzgünüm çoook
dün akşam işten çıktım,eşimde geç çıkacaktı işleri uzundu
şöyle bi dolanayım dedim
ama yine duramadım
maybelline elixir 594 (red magic)
maybelline watershine 80 numara (harika bir kırmızı)
maybelline watershine 10 numara (pembe,gül kurusu gibi bişey)
aldımmmmmm
sonra bi telefon eşim arıyor,hayatım sen nerdesin kaç saat oldu işten çıkalı,ben eve geldim bile
yani okadar oyalanmışım
akşamda makyaj malzemelerimi karıştırırken maybelline in bir ruju varmış bende unutmuşum dışı kırmızı olandan 122 numara,bugün sürdüm harika buda kırmızı renk bayıldımm
bu aralar ruj hastalığı başladıı
şimdide kahverengi-şeftali tonlarında bişey istiyorum baktımda hiç bu renk rujum yok
kahverengi bişey giydiğimde zorlanıyorum
[B]foto çekemedim
renkleri böyle göstereyim dedim[/B][/QUOTE]
canım sende maybelline kullanıyorsun. belki gördün bilmiyorum ama maybelline sunset dıamonds 106 harika bir şeftali tonu. ben de buradan tavsiye üzerine aldım. kahverengilerle ve pekçok renkle çok uyumlu kullanıyorum. a.s.
kızlar maybelline'in kampanyası var su an for you'larda haberiniz olsun
cubugum bu arada 09 caramel pearl'ü kullaniyorum uzun zamandır
çok guzel bi rengi var tavsiye ederim :asigim:
kahvelerle de kullanabilirsin hihoyyyt
çubuk canım kalıcı mı peki? ben tazelemekten nefret ederim de benneyaptımki