- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
vallaha acildi kizdelikafadulden
inanmyiorum :1shok:
burasi cilekten dahami ucuz kaydirigubbakcemile
ucuz ne demek bedaveeeeeedelikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha acildi kizdelikafadulden
inanmyiorum :1shok:
burasi cilekten dahami ucuz kaydirigubbakcemile
deme ya aboooooooooooooooooooooooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt
hazır sitede açılmışken dimidelikafaduldendelikafadulden
anam bu site ne ucuzmuşşş acaba neden ki tester mı yoksa bunlar yaaa... tühhh neden erkenden görmedim ben bunu:1shok::1shok:
ayyy yaaa dalın kızlar hücummmm ama fazla dalmayın malum dolar bide bakıyouz çok tutmuş kargo aldıklarınızza göre artıyor en az 5 dolar die biliyorum benimki o kadar tuttu yani. offf mac alıcam ordan en kısa zamanda bakalım ürünler bi gelsinde
ay tutamadım kendimi az önce parfüm siparişi verdim hatta 2 tane alıcaktım ama zaman farkıyla fiyat 5 dolar kadar değişince vazgeçtim bakalım o kaç günde gelicek:sm_cool:
sen bu sitedenmi aldin?
parfüm göremedim de ben henüz?
nireye kactin ki sende dün :)))))
ya valla orijinaligi beni de süphelendirdi,, resimleri büyültüp baktim hep ingilizce yaziyor sanki paketler falan daha farkli bilemiyecegim
birde bende L`oreal`in alligi var, bu sitedeki alliklar daha farkli görünüyor kutusu falan
eşim ingilice kursuna başaldı dün geldi ben çok geriyim bana ders çalıştır dedi pc i mi elimden aldı kapattısırnaşık şey
bcrinn almış bişiler gelsin söyler bize hakkatten ucuz yani almaya değer ah bide yelpazesi geniş olaydı:çok üzgünüm:
yok canım parfümü bşka siteden aldım delikafadulden