Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asla vazgeçemediğim maxfctr pudramdan aldım,sanki tenim için yaratılmış :Saruboceq:
bide kuaförden geldim şimdi saçımı yıkadıktan sonra serum sıktı , mis gibi kokuo tararken yımışacık yapıo bide parıl parıl partatıo..ama besleme özelliği yok sadece bu işe yarıo kaydirigubbakcemile2 dayanamadım aldm kaydirigubbakcemile
bu arada saçımı süper bi kızıla boyadı ,kızıl saçlılar topiğinde var resmi ilk görenler siz olucaksınız :asigim:
arkadaşım ben max factor colour adapt kullanıyorum.çok hafif bir dokusu var.fondoten ama pudra özellikli.maske gibi durmuyor yüzde.ince bir yapısı var.ben bunu sürüyorum üzerine pudra falan sürmene lüzum da yok.sadece bunu sürmen yeterli.tavsiye ederim
cilt kusurunuz pek yoksa ve hafif fondoten ariyorsanız kesinlikle helena rubinstein - color clone öneririm
yüze doğal bir ışıltı veriyor asla maska gibi durmuyor :lepi:
arkadaşlarr göz altın daki halkalar için ne kullanıyosunuzzz loriallın göz altı kremini kullanıyorum bi işe yaramıyorrrrrr
ya bende öyle eyeliner istiyorum.böyle ucu kalem gibi olanlar güzel sürülüyor.bir de avonda var.başka markalarda da varmı?bilenler yazsın lütfen