- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
canım o şampuanı nereden aldn türkiyede satış yok dye blyrm
Canim Tresseme olan durulanmayan sac bakim kremi, isiya karsida korumasi var. Abd de yasiyorum marketten almistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aldıklarıııımm
Gratis büyük indirim yapmış haberiniz olsun
The balm %50 indirimde bende bronzer aldım hemen uzun zamandır aklımdaydı zaten çok iyi oldu :82:
bide renksiz dudak parlatıcısı uzuuun zamandır alacaktım bugune nasipmiş
Rexonalar 2 tanesi 7,5 lira onlara çok içime sindi ..
Birde açık parfüm aldım hiiiç kokum kalmamıştı oda thierry mugler alien in açığı diyelim pek başarılı değil ama :26: olsun
15 liraya aldığım maskaraya ne demelii oda balmdan yine çok içime sindi
the balmi cok uyguna almisin gercekten
kullaninca yazar misin begenip begenmedigini?
kullandım şimdi.
Benim kirpikler uzun ve çok olmasada gürdür maskara kirpiklerimi tek tek ayırdı herbiri birbirinden ayrıldı resmen
Bronzer ı ben kontür için almıştım çok hafif pigmentli ama güzel beğendim;
benim işimi hayli hayli görür zaten çok makyaj yapmam öyle
bugün aldıklarıııımm
Gratis büyük indirim yapmış haberiniz olsun
The balm %50 indirimde bende bronzer aldım hemen uzun zamandır aklımdaydı zaten çok iyi oldu :82:
bide renksiz dudak parlatıcısı uzuuun zamandır alacaktım bugune nasipmiş
Rexonalar 2 tanesi 7,5 lira onlara çok içime sindi ..
Birde açık parfüm aldım hiiiç kokum kalmamıştı oda thierry mugler alien in açığı diyelim pek başarılı değil ama :26: olsun
15 liraya aldığım maskaraya ne demelii oda balmdan yine çok içime sindi
arkadaşım öncelikle aldıklarını güle güle kullan. bu arada ben loris parfümde çalıştım daha önce mağaza müdürü olarak. benden tavsiye onu oda spreyi olarak kullan. hatta mümkünse onu bile kullanma... zira sağlığa çok zararlı olduğunu biliyorum. tabi senin seçimindir ben uyarmak zorunda hissettim kendimi.
2 tane loris parfüme sahip olan biri olarak dikkatimi cekti:26:
5 tlye ne bekliyorsam sasiriyorum
sagliga zararli olan tarafi nedir?
tekrar merhaba. çalıştığım dönemde fabrikadan gelen bir parfümün içinden sinek çıkmıştı ve biz de onu depoya koyduk (eğer direkt atarsak açık olup maaşlarımızdan kesiliyor ancak bölge müdürü saydıktan sonra atılabiliyor) bölge müdürü sayım için geldiğinde o sinekli parfümü boş başka bir şişeye aktarıp rafa geri koydu. o güne kadar bende kullanıyordum fakat o olaydan sonra elimdeki tüm loris parfümleri attım. eğer isterseniz hangi şehirde çalıştığımı ve bölge müdürünün ismini vs.. verebilirim hiç sorun değil. artık bütçemi çok zorlasada açık parfüm kullanmamaya dikkat ediyorum.
iyyy köprü alti imalatin sonucuna benziyor.
bende genelde orjinal kullaniyorum son 1 senedir sadece izindeyken öylesine denemek icin almistim bi kac sise
benzetebilmiser mi kokuyu diye
hatta esime bile aldim, ilk isim onlari atmak olucak
ucuz diye sagligimiza zarar veriyoruz :26: