- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
bebe'nin body milk ini türkiye'den mi aldın.nolur evet de ve yerini söyle
Oy oy oy ama malesef canım Almaya :))
Ama TR'de de olabilir,hiç araştırmadım..Bakmak lazım.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebe'nin body milk ini türkiye'den mi aldın.nolur evet de ve yerini söyle
Oy oy oy ama malesef canım Almaya :))
Ama TR'de de olabilir,hiç araştırmadım..Bakmak lazım.
henüz kullanmaya başlamadığım ve açıp kullandıklarım var. beğenmediklerim
- jasmine water bb cream
- make up forover hd fondoten
Make up forever hd fondöteni bende merak ediyordum,neyini beğenmediniiz?
canım bu aldığın bb cream eskisinden farklı mı eskiden garnierin bb creami için yüzü yağlandırıyo falan demişlerdi ama bu karma ve yağlı ciltler için sanırım daha iyi ben şu an flormarınkini kullanıyorum ama kapatıcılığı güzelse ve yağlandırıp sivilce çıkarmıyorsa denemek isterim.
Merhaba...
Sanırsam bu sayfanın abonesi oldum...
almaya devam ama biri beni durdursun
Neyseki standların önüne gidip -bundan yeni aldım evde var dediğime göre, şunlar son alışverişlerim oluyor...
işte şunlar
Soldan sağa;
.
Amwayin diş macunu, evdekiler pek işe yaramıyor, birde bunu deniyim dedim... çok sağlıklı olduğundan bahsediliyor, dişleri minesine zarar vermeden yani aşındırmadan temizliyormuş, denedim güzel... :114:
Ambalajı daha açılmamış(buna nasılda fırsat bulamamışım hayret ) Watsonsdan aldığım vücut scrubu neliymiş bu ona bile bakmadım satış elemanı bu ürün çok güzel dedi, aslında çilekliyi almaya gitmiştim ama kokusu ondan binkat güzel olunca sözünü dinledim bunu aldım...
Bunu biliyorum ama yine Watsonsun meşhur biralı saç maskesi, tek sefer kullandım, pek bi numarasını görmedim... kullanıcı yorumlarından etkilenip aldım, tek seferden tabiki birşey anlaşılmaz, iyi çıkacağını umuyorum...
Yine kullananların çok memnun kaldığı Garnier BB krem... bencede güsel bir ürün her ne kadar içinde nemlendirci var deniyorsada cildi kuruttuğundan 10 dakika önce bence nemlendirici sürülmeli sonra bu kullanılmalı... yüzümde yayılmıyor alttan nemlendirici istiyor, karma ciltler için yağlı ciltler çok sevecek bu ürünü belli oldu... Kapatıcılığıda bb kerm için çok iyi, fondöten sürmeyi sevmeyenler için ideal...
Essenceden iki minik oje kaptım, bu seri üretimden kalkıyor sanırım, rafta yoktu kasada kase içine almışlar, raftakilerin ambalajı daha değişikti... gramajları tam bana göre, 5 ml olması lazım, oje bitirememekte üstüme yoktur, bunları umarım bitiririm... renkleride çok hoş altınsarısı ve gümüş rengi, içinde pırıltılarıda var, tek katı tırnakta çok bi şahane duruyor tabi bana göre fiyatları 1.95 tl..
afilli alışverişim Sephoradan ...
Eski malzemeni getir, %40 indirim verelim kampanyasından aldım bunları indirim çok işime geldi
Biri pırıltılı diğeri mat iki tane ruj, fotoda renkler çok yakınmış gibi görünüyor, değil aslında :44:
Asıl ihtiyacım olan Fondöten... görerek almam lazımdı, ev katologdan alınan ve rengi aynı çıkmayan fondöten dolu... indirimle sanırım 23 liraya geldi, gidip maybilline alsam yine bu parayı verecektim karlı bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum...
Sephoranın Glossları çok şahaneymiş... özelliklede tadı ve kokusu, meyveyi ortadan kesip dudağınıza sürmüş gibi bir his uyandırıyor parlatıcı dudakta ağırlıkta yapmıyor, ayrıcada ışıl ışıl :86:çok sevdim bu ürünü... umarım serisini yapmam...
Sephoradan aldıklarım içinde en çok sevdiğim resmen aşk yaşıyorum kendisiyle... Sclupting disk... ismini uygun almış, üründe compact disk büyüklüğünde bişey zaten, ben fotoda renkleri görünsün diye ters çevirdim kocamanda bir aynası var, ayna makyaj yapmak için birebir, ama ürün çantada taşımak için fazla büyük... her güzelin bir kusuru vardır misalı, bunu görmezden geliyorum, çünkü büyüklüğü aynı zamanda bereketli oluşundan kaynaklanıyor, üçlü bir ürün, 12 grmlık bir pudrası, nefis renkte bir bronzeri vede aydınlatıcısı ile her derde deva...
sephoradan özellikle tavsiye edeceğim tek ürün bu, deneme makyajıda yaptırdım rimeli kirpiklerimi boğdu, bence fazla ağır ve yoğun, :18:
bu firmayla yeni yeni tanışıyorum, bazı zamanlar yüzde yetmişe varan indirimleri oluyormuş, zamanını bekler alışverişimi o vakit yaparım... fiyat-kalite endeksini henüz çözemedim... denedikçe görüp anlarım... ama bu ürünü mutlaka alın derim...
.
şimdik bunlar..
.
canım bu aldığın bb cream eskisinden farklı mı eskiden garnierin bb creami için yüzü yağlandırıyo falan demişlerdi ama bu karma ve yağlı ciltler için sanırım daha iyi ben şu an flormarınkini kullanıyorum ama kapatıcılığı güzelse ve yağlandırıp sivilce çıkarmıyorsa denemek isterim
saol canım çok güzel açıklamışsın fazla soru sordum ama tek renk mi bu ben açık buğday tenliyim de olur mu bi de kaç ml lik tüp.
Evet bu ilk ürün değil, yeni çıkmış... ambalajı farklı uzun ince bişey...
Benim cildim karma gibi görünsede kurudur, ürünü sık sık kullanıyorum, öyle yazma sebebim şu oldu, cilde nokta nokta sürünce dağıtmak istediğimde ilk sürdüğüm miktarı kurumaya başladı, sanki kil maskesi gibi oldu, yani ürünü bi çabuk yüze dağıtmak gerekiyor, ben alttan hafif nemlendirici uyguluyorum dedim ya cildim kuru böylelikle daha doğal dağılıyor, üründen inanın çok memnunum fondötenlerimi bir kenara attım sırf bunu kullanıyorum, tüm arkadaşlarımda -yüzünde ne var tertemiz ve berrak görünüyor diyorlar... ikinciyi alıp yedekledim bile
silvilce çıkarması konusunda bişey diyemem, çünkü sivilce sorunum yoktur kuru ciltler bu yönden şanslı galiba, bizimde tek derdimiz sürekli nemli tutma...
eğer kampanya bitmediyse watsonsda indirimdeydi, 15 lira...
..........................
not: Yazdan kalma güzel bronzluğu olanlar kullanmasın ama, bildiğiniz yüzü ağartıyor, ertesi sabah bembeyaz bir surat neyseki sonra geçiyor, ama bronzluğum gitmesin diyenler kullanmasın...
.
.
saol canım çok güzel açıklamışsın fazla soru sordum ama tek renk mi bu ben açık buğday tenliyim de olur mu bi de kaç ml lik tüp
tozşeker nude şampuandan memnunmusun?
Urban Decay Naked 2. Valla değil 1 ay, 1 haftada her yerde sold out olmuştu ama zar zor buldum, şans işte :))
Eki Görüntüle 542532 Eki Görüntüle 542533 Eki Görüntüle 542535