- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 35
sephora.da canım girer girmez görürsün nyx yazıyo şok oldum valla ben tam ortada standı zaten,kaçıncı kat hatırlamıyorum ama inanki pazar günü gittiğim için beynim döndü kalabalıktan bu pazar yine gidicem sen halen gitmemiş olursan yazarım buraya bu arada ıts beaty beklentimi hiç karşılamadı sırf parfüm abarttıkları gibi hiç bişey yoktu mac.i çok karıştıramadım rujlarda gözümüz kaldı annemle makyözler harıl harıl makyaj yapıyodu e malum birde girişte tam ayağımı ezdi bi kadın bende kaçtım
bu arada kozmetik alışverişimiz ne kadar benziyo bu fısfıslı şişelerden bende aldım çok işime yaradı kendim karışımlar yapıyorum akmadan dökülmeden mis deodoranttan bende aldım ama sarı leke hala var bu yüzden hüsran oldum
ay evt karışımları bende yapıyorum ıspartadan aldığım gül suyunu falanda döküorum gül kolonyasıyla karıştırom mis gibi oluyo sephoraya girdm mi onu bile hatrlamıom..terrada insan kaybedio çok güzel yapmışlar en son the body shop açıldığı gün gttm elemanlar ne sattığını bilmio mineralli fondoten diyorum saf saf bakıo bizim herşeymzde mineral var dedi saf yaaa... bende sinr oldum onlara watsons da geçrdm vaktimin çoğunu..Niveanın da roll on üstüne sıktım deoyu ben koltuk altı için..benim giydiim kıyafette siyahtı okadar terledm ettm ama lekelenmedi kokuda yapmadı kocaman ter izleri çıkarmadı beğendm yani..ama ayak spreyi berbat terlemeden kurtulamadım hala
Son düzenleme: