Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hayırdır inşaklinialirimsmile
sen sevmezdin kız bu tarz ojeee

genclıgım aklıma geldı ah ahhh

aliyorum aliyorum eklemeye üseniyorum :)

birde body shop karti aldim 10 euroya artik her alisveriste 10% indirim var, dogumgününde 10euro hediye ceki geliyor, birde her 20 euroluk alisverise bir müdür basiyorlar 4 tane olunca 10 euroluk hediye ceki geliyor

güzel bisi :)

bunlarida golden roseden aldim izindeyken, ruj no 204 cok dogal sevdigim bir renk, allik no 205

ruj 205

allik 204

edit :)

seyhanım güle güle kullan bebikimm
body shop şeysi güselmiş burda olsa tüm tbs'yi eve kurardım ben kesinnnnnnn:roflol:
zaten artık karar verdim(ne kdr uyarım bilmiyorum ama) tbs ve yves dan alıcam makyaj malzemelerimi...
özellikle de dudak ve allık şeysilerini

güle güle kullan seyhancım aldıklarını şu body shop kartı burda niye yok yaaa (((((
golden rose maskaradan bende alıcam ya çok merak ettim :))

günaydın bayanlar iyi sabahlar

ruj 205

allik 204

edit :)

balım gule gule kullan rujdan bende de var,kullanamadım henuz daha ama guzel tonu

tea tree nin setini aldım ben de.
ama dha kullanmadım
sn kullandn mı önceden?memnun musn

canım nacızane tavsıyem tonıgını de aldıysan eger yuzunu sıler gıbı kullanma,kucuk vuruslarla dokundur.Cildini tahriş edebilir.Eger tonik ve yuz yıkama jelının ıkısını de kullanıyorsan eger tea tree nemlendırıcısını kullanma,agır gelır.

kısslar bu renk nası sizce Red Diamond - Elizabeth Arden

dudaklar benim deeeel

ıyyyyyyyyyyy ne berbat bir dudak o öle ööööööğğğ PPPP
renk güzel hafif pırıltılı calvin klein gibi beyaz tende süper durucak bir renk bence
kırmızı kullanıyosan alınabilir :))))

renk güzel hafif pırıltılı calvin klein gibi beyaz tende süper durucak bir renk bence

kırmızı renk rujum hiç yok aslında bende buğday tenliyimkaydirigubbakcemile2

bana gidermi bilemedimbilmiyorumkismile

kısslar bu renk nası sizce Red Diamond - Elizabeth Arden

dudaklar benim deeeel

ya kızlar bence renk guzelde,dudak kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…