Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tabiki bir tanem,ama ıstersen soyle yapalım ben bunu yarın tum gun deneyeyım ona gore yorumlayayım ne dersin ?

tabi daha güzel olur donutum teşekkür ederim Şeniz
burda seni bekliyor olacağımguclubacismile

yves rocher lotus çiçekli roll on feci tavsiye edilir
harika kokuyor ve kalıcı...
fiyatı da uygun.
ayrıca meraklısına şöyle de bir swatch'um bulunmakta:kedi:
kendisi claire's 31 numero

Günaydın kızlar ....
Tek tek alıntı yapmadım yoğunluk olmasın diye hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın ...
Kontesim döktürmüşsün yine fıstığım aldıklarına bayıldım güzel günlerde sür sürüştür...

Bunlarda benım ganımetlerim sephoradan stila yagsız renkli nemlendirici
erkuldan loreal gloss
ve cilekten MAT dudak balmı,mat dudak balmı bulmak ıcın neden cılege bakmamısım hıc bılemıyorum.Sahane tamamen mat bir balm..

dsc03589y.jpg

dsc03599m.jpg
güle güle kullan donutcummm :)))) stilayı merak ediyordum ama pek başarılı değil diye duymuştum sen kullan bakalım alalım yorumlarını :)
teşekkür ederim canlarım:kedi:
akitracım claires ojeler 3 tl kuşumm

magrentam azcuk canavar oldum galiba tatlım haklısınn
bugün giyim aldım
4tane de saç ürünü sipariş ettim
Alsancak-Kürşad kuaför önerdi,belki bilirsin...
eğer dedikleri doğruysa saçlarım bir daha asla kırılmıycakmış:1shok:
aslaaaaaaaaaamııııııı hemen bende alırım eğer öylese valla ben inanmıyorum kuaförlere canım kullanıp yorum almayı tercih ederim senin kürü yapıcam mesela uzasın dieee :)))
Çok merak ettim bu ürünü canım anlattığın kadarıyla harika bir ürüne benziyor .Bende yapışkan olmayan bir gloss arıyorum. Öptüğüm herkes sayemde yapış yapış oluyor delikafaduldensevdiceğimde bu durumdan hoşnut değil .Son zamanlarda Liv lütfen yanıma gelirken ruj fln sürme diyor delikafadulden
hahaha bu durumdan hiçbir sevgili memnun diiil bende ruj kullanmaya başladım die homurdanıo benimki :))))
fiyatı da uygun.

oyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrr bayıldım rengineeeebayanssulusmile

fiyatı da uygun.

o meraklısı benim sanırım :jeyyar:
cok tatlı bi rengi var güle güle kullan canım zemuszemus

erkuldan loreal gloss
ve cilekten MAT dudak balmı,mat dudak balmı bulmak ıcın neden cılege bakmamısım hıc bılemıyorum.Sahane tamamen mat bir balm..

dsc03589y.jpg

dsc03599m.jpg
donut gülegüle kullan canım stila renkli nemlendiricinin keske renkleri olsaymıs alırdık strawdan yav bilmiyorumkismile
mat dudak balmı nasıl sadece parlama mı yok anlamadım fisfisfis

teşekkür ederim canlarım:kedi:
akitracım claires ojeler 3 tl kuşumm

magrentam azcuk canavar oldum galiba tatlım haklısınn
bugün giyim aldım
4tane de saç ürünü sipariş ettim
Alsancak-Kürşad kuaför önerdi,belki bilirsin...
eğer dedikleri doğruysa saçlarım bir daha asla kırılmıycakmış:1shok:
oo iyiymiş kontescim hemen bakacagım zemuszemus

canlarım tesekkur ederım.

mat dudak balmı parlamıyor,yapısmıyor,agırlık vermıyor.dudakta oldugu bellı olmuyor dısardan bakan gozle canım

erkuldan loreal gloss

dsc03589y.jpg

dsc03599m.jpg

oo süper şeyler almışsın yine.
rujuna bayıldım. eee dudaklar şahane olunca ne sürsen harika duruyor tabii
güle güle kullan canım..a.s..

Günaydın kızlar ....
Tek tek alıntı yapmadım yoğunluk olmasın diye hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın ...
Kontesim döktürmüşsün yine fıstığım aldıklarına bayıldım güzel günlerde sür sürüştür...

teşekkür ederim canummm
güle güle kullan donutcummm :)))) stilayı merak ediyordum ama pek başarılı değil diye duymuştum sen kullan bakalım alalım yorumlarını :)

aslaaaaaaaaaamııııııı hemen bende alırım eğer öylese valla ben inanmıyorum kuaförlere canım kullanıp yorum almayı tercih ederim senin kürü yapıcam mesela uzasın dieee :)))

hahaha bu durumdan hiçbir sevgili memnun diiil bende ruj kullanmaya başladım die homurdanıo benimki :))))

oyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrr bayıldım rengineeeebayanssulusmile
valla ne bileyim işte deniycem bakalım sonuçları yazarımmboshayallersmile

o meraklısı benim sanırım :jeyyar:
cok tatlı bi rengi var güle güle kullan canım zemuszemus

donut gülegüle kullan canım stila renkli nemlendiricinin keske renkleri olsaymıs alırdık strawdan yav bilmiyorumkismile
mat dudak balmı nasıl sadece parlama mı yok anlamadım fisfisfis

oo iyiymiş kontescim hemen bakacagım zemuszemus
teşekkür ederim kuşummmŞeniz

slmm kızlarr tatil bittiii :KK43::KK43: mafoldumben
buralardayıos artık
herkes cicişlerini iyi günlerde kullansın hepsine
bayıldımmm :kedi:

saç ürünlerim amway'den
bilen kullanan var mıdır bu markayı?:1shok:

Canım ben biliyorum amwayi 3 senedir içindeyim her ürünü süperdir gözün kapalı kullanabilirsin ama ben şampuanından pek memnun kalmamıştım daha doğrusu bende etki etmedi saç derimde pullanma vardı önleyemedi ama saç jölesi falan güzel ...
Benimde aldıklarım birikti eklemeye üşeniorum donut senin yüzünden ruj manyağı oldum bilesin pazar günü d.günümdü kızlarım makkaj malzemeleri almışlar bana flormar standını arayıpta bulamazsanız üzülmeyin çoğu bende kaydirigubbakcemile3

slmm kızlarr tatil bittiii :KK43::KK43: mafoldumben
buralardayıos artık
herkes cicişlerini iyi günlerde kullansın hepsine
bayıldımmm :kedi:

canım hosgeldın dıyorum o zaman a.s.

Canım ben biliyorum amwayi 3 senedir içindeyim her ürünü süperdir gözün kapalı kullanabilirsin ama ben şampuanından pek memnun kalmamıştım daha doğrusu bende etki etmedi saç derimde pullanma vardı önleyemedi ama saç jölesi falan güzel ...
Benimde aldıklarım birikti eklemeye üşeniorum donut senin yüzünden ruj manyağı oldum bilesin pazar günü d.günümdü kızlarım makkaj malzemeleri almışlar bana flormar standını arayıpta bulamazsanız üzülmeyin çoğu bende kaydirigubbakcemile3

vay beee komısyon alacagım artık fırmalardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar mail gelmıs,gıdecek olan var mı?

bir sonraki alısverıste de yuzde 20 ındırım vereceklermıs.

image001ip.jpg

X