Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bir ruj alma isteği kaç gündür ben de , hiç bişe almayayım ruj alayım istiyorum neden acaba ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

hayır kızda koyu durmus,boyle ıgrenc degıl :))

en sagdaki ton canım

63928589.png

kaç kat sürdü kim bilir çok güzel ama ilk hangisini alsam hihoyyyt

bir ruj alma isteği kaç gündür ben de , hiç bişe almayayım ruj alayım istiyorum neden acaba ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
Minicim nedeni burdaki ruj gurusu o kendini bilio :pPPPP
Okypetenın göz kalemi kızlar

2801.jpg

saol canım benim okypeteciğimiz gözlerinde görmek istiom bennnnnnnnn :))))))) kahve gibi duruo burda :)

güle güle kullan canım bende de swis choclate var :))) çok güzel kokuyorlar

evet buram buram kokuyorlar bayanssulusmile, teşekkür ederim canım , çaklıtı da almak istiyorum ilerleyen zamanda bakalım.

canım gule gule kullan cıcılerını

sağol donutçum , o parlatıcılar neydi öyle yaa browni kalıbına da koymuşlar çok ciciler al beni diyolar opuyorumnanaktan

selam kızlarr :KK3:

attaque öncelikle güle güle kullan aldıklarınıda birşey sorucam resimde body splashler görüyorum, onlar victoria secret değil mi? Yoksa markası Eyüp Sabri Tuncer mi bilmiyorumkismile
ben Victoria Secret ın body splashlerinin manyağıyım koleksiyon yapıyorum da :KK1:

:KK3: sağol tatlımm. yok canım eyüp sabri tuncer bunlar , victoryayı demedim ama bunlarda harika denemelisin kesinlikle. benimkiler limon ve kavun , çaklıtta güzelmiş bilgin olsun.

hayırlı olsun şekerim... bende de 4 set var... her mevsim çok rahat kullanılıyor zemuszemus

teşekkürler canım ,evet attım çantaya bende çıkarıp çıkarıp sıkıyorum valla , ramazanda kavunlusunu sıkmak istemiyorum çok fazla insanın iştahı açılıyo :) günaha giricem..

Bunun Papaya özlü serisinden ben de geçenlerde Ankara'dan aldım. Yaz için çok ideal. Mis gibi kokuyor. Gün boyu kokusu kalıyor. Yumuşacık yapıyor. Ayrıca hafif bir yapısı olduğundan hemen emiliyor ve asla yapış yapış yapmıyor...

ve fiyatı gerçekten uygun kaydirigubbakcemile5

Mini bu ruj renkleri beni hipnotize etmeye başladı ''Alışveriş yaaap ruj aaal! '' diye beynime sinyaller göndertiyo :)

egerie benim 10tllik rujlarımın kalitelisinden kaydirigubbakcemile3hep kullandığım renk listeme alıormm

chanel_exotic003.jpg

bi de bunu beğendim
pazartesi bitane alaraktan başlayayım serime kaydirigubbakcemile3

miniiiiiiii

ay bunlar benim renklerimm kız, bunun adısı ne ??

harika bir mercanda estee lauderde var, ama adını unuttum eve gidince bakar sana yazarımm hatta resmini eklerimm netten bulup

Ayyyyyy kızlar çelmeyin aklımıııııııııııııııııııııııııı........ :))))) Bunlar ne böylee cennet mi ne bu tpic hohohoo :))))

evet buram buram kokuyorlar bayanssulusmile, teşekkür ederim canım , çaklıtı da almak istiyorum ilerleyen zamanda bakalım.

sağol donutçum , o parlatıcılar neydi öyle yaa browni kalıbına da koymuşlar çok ciciler al beni diyolar opuyorumnanaktan

:KK3: sağol tatlımm. yok canım eyüp sabri tuncer bunlar , victoryayı demedim ama bunlarda harika denemelisin kesinlikle. benimkiler limon ve kavun , çaklıtta güzelmiş bilgin olsun.

teşekkürler canım ,evet attım çantaya bende çıkarıp çıkarıp sıkıyorum valla , ramazanda kavunlusunu sıkmak istemiyorum çok fazla insanın iştahı açılıyo :) günaha giricem..

ve fiyatı gerçekten uygun kaydirigubbakcemile5

Mini bu ruj renkleri beni hipnotize etmeye başladı ''Alışveriş yaaap ruj aaal! '' diye beynime sinyaller göndertiyo :)

vala swis güzel ama kış için yazın çok ağır gelio tam bir çikolata aşığı olman lazım bu koku için :)

Hepinize merhaba ,
Kızlar birşey soracağım ben pek netten alışveriş yapmam ama bazen şu limango,trendyol gibi sitelerde çok hoş şeyler görüyorum aranızda buralardan alışveriş yapan var mı ???

X