Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır kızda koyu durmus,boyle ıgrenc degıl :))
en sagdaki ton canım
Minicim nedeni burdaki ruj gurusu o kendini bilio PPPPbir ruj alma isteği kaç gündür ben de , hiç bişe almayayım ruj alayım istiyorum neden acaba ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
Okypetenın göz kalemi kızlar
kaç kat sürdü kim bilir çok güzel ama ilk hangisini alsam hihoyyyt
güle güle kullan canım bende de swis choclate var :))) çok güzel kokuyorlar
canım gule gule kullan cıcılerını
selam kızlarr
attaque öncelikle güle güle kullan aldıklarınıda birşey sorucam resimde body splashler görüyorum, onlar victoria secret değil mi? Yoksa markası Eyüp Sabri Tuncer mi bilmiyorumkismile
ben Victoria Secret ın body splashlerinin manyağıyım koleksiyon yapıyorum da
hayırlı olsun şekerim... bende de 4 set var... her mevsim çok rahat kullanılıyor zemuszemus
Bunun Papaya özlü serisinden ben de geçenlerde Ankara'dan aldım. Yaz için çok ideal. Mis gibi kokuyor. Gün boyu kokusu kalıyor. Yumuşacık yapıyor. Ayrıca hafif bir yapısı olduğundan hemen emiliyor ve asla yapış yapış yapmıyor...
egerie benim 10tllik rujlarımın kalitelisinden kaydirigubbakcemile3hep kullandığım renk listeme alıormm
bi de bunu beğendim
pazartesi bitane alaraktan başlayayım serime kaydirigubbakcemile3
evet buram buram kokuyorlar bayanssulusmile, teşekkür ederim canım , çaklıtı da almak istiyorum ilerleyen zamanda bakalım.
sağol donutçum , o parlatıcılar neydi öyle yaa browni kalıbına da koymuşlar çok ciciler al beni diyolar opuyorumnanaktan
sağol tatlımm. yok canım eyüp sabri tuncer bunlar , victoryayı demedim ama bunlarda harika denemelisin kesinlikle. benimkiler limon ve kavun , çaklıtta güzelmiş bilgin olsun.
teşekkürler canım ,evet attım çantaya bende çıkarıp çıkarıp sıkıyorum valla , ramazanda kavunlusunu sıkmak istemiyorum çok fazla insanın iştahı açılıyo :) günaha giricem..
ve fiyatı gerçekten uygun kaydirigubbakcemile5
Mini bu ruj renkleri beni hipnotize etmeye başladı ''Alışveriş yaaap ruj aaal! '' diye beynime sinyaller göndertiyo :)