Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
inşallah işe yarar canı bu aparatlardansa peeling yapmak daha iyi sanırım sıkıldım dün birazcık denedimde :)

güle güle kullan canım şu gül suyu soda vs şeyleri kullancağımıza gidip pahalı şeyleri araştırıp alıoz dene bakalım nasıl olucak kıl yapar diye duymuştum ben gül suyunu hatta arkadaşım bıraktı kullanmayı :KK43:

Ayyyy kıl mı dedinnnn :1shok: İnşallah bende öyle bir şey yapmaz canım yaa...

Süper şeyler almışsınız yine hepiciniz güle güle kullanın bayanssulusmile
Bende eyüp sabri tuncerin kampanyasından bunları aldım geçenlerde.

sabril.jpg

Bunun Papaya özlü serisinden ben de geçenlerde Ankara'dan aldım. Yaz için çok ideal. Mis gibi kokuyor. Gün boyu kokusu kalıyor. Yumuşacık yapıyor. Ayrıca hafif bir yapısı olduğundan hemen emiliyor ve asla yapış yapış yapmıyor...

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF bayıldım ne şeker şeyler olarım yerim ben o karemelliyi :p

aaaa olmaz bene karemel isterimmmmmmmm

güle güle kullan canım bi swatch yapta şenlendir ortalığıııııı :))))) mavi gözde nasıl durur acep? merak ettim bende böle bişiler arıom

canım aynı yer üretiomuş bunları diye okumuştum sanırım :)

ooo gez dolan bakalım bugünde orayı :)

magrenta okinin ricasıyla resmi ben koyuyorum kendisi malesef banlı 1 günlük

26641.j

Ayyyy kıl mı dedinnnn :1shok: İnşallah bende öyle bir şey yapmaz canım yaa...
valla anlamadım eskidende kullanıyolarmış kişiden kişiye fark edio sanırım :))))))

magrenta okinin ricasıyla resmi ben koyuyorum kendisi malesef banlı 1 günlük

26641.j

enemmm ban mıııııııııııııııııııı eyvahh neyse az bir gün ama resim görünmüo :KK43:

egerie benim 10tllik rujlarımın kalitelisinden kaydirigubbakcemile3hep kullandığım renk listeme alıormm

chanel_exotic003.jpg

bi de bunu beğendim
pazartesi bitane alaraktan başlayayım serime kaydirigubbakcemile3

X