Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hızır ınsan ,elllerine saglıkkk

aha ben bılıyordum bu tonu aldıgını,cunku o ustteki benı al benı al dıye bagırıyor adamaa opuyorumnanaktan

canım cok zevklı secımler,bakalım memnun kalacakmısın,yorumla sonra olur mu
Tamam canım yorumlarım ben şeftali olanını mac style ye çok benzettim karşılaştırmasını yaparım bi ara ...
RoseAngel süper renklerrrr güle güle kullan canımmm :))

Teşekkürler tatlım...

İzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)

Sonradaaa aa MAC te cok farklı degılmıs dıyeceksınız :))

Aynen canım forum bornava 1-2 aya kadar açılması bekleniyor iyi bi yerde dükkan arıyorlarmış...
ay canım öpücem harika haberler aldık senden a.s. o kadar bekledik 1-2 ay daha bekleriz
bence MAC Turkiye Online satış sitesi açsın :KK1:
bencede açılması lazımhihoyyyt
gerçi normalde mac $14.50 iken online sitesine kaça satılır bilemem sırnaşık şey
ben getirttim senin için bebem:KK3:[/B]

yerim seni bal peteğim olumunekankayizsmile

Ay eveetttt ben de üsttekine bayıldııımmm!!! Bu arada yanılmıyorsam Flormar'ın bende broz ikili bir allığı var. Gerçekten çok başarılı. Ona benzeyen bi Elizabeth Arden vardı, ondan hiçbir farkı yok...

kaydirigubbakcemile5

bi kullanıyom
bi kullanmıyom
nickimi oku tembellllllllllllllllllllll :)

rosecim çok güzel renkler balım.

sen varya tam sopalıksn,ıkı dk nı almaz ki :hulya:

Tamam canım yorumlarım ben şeftali olanını mac style ye çok benzettim karşılaştırmasını yaparım bi ara ...

Teşekkürler tatlım...

bende biraz peachykeene benzettım aslında

İzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)

ama senin bana önerdiğin rujların çoğunlu mac bilmiyorumkismile renk skalası geniş olduğu için aaaa mac çok farklı değilmiş demeyiz herhalde balımmmm bilemıyorum genede :kedi:

o iflas olayın gelincede gerekli gereksiz her ürününü almam.İhtiyacım olduğunu düşündügüm evet bu mutlaka elimin altına bulunması lazım dediğim ürünleri alırım bilmiyorumkismile birşeyi sonuna kadar kullanayınca,çöpe ya da kullanılmayacak ürünlerim arasında girdiğinde harbiden çok üzülüyorum :sinifsinif: kullanamayacağım şeyi neden aldım diye kendime kızıyorum o yüzden batmam M.a.c bir an önce açılsın diyorum hihoyyyt

Son düzenleme:
Ahahahahayyy doğru söze ne denir ayol kaydirigubbakcemile3

:1hug:

ama senin bana önerdiğin rujların çoğunlu mac bilmiyorumkismile renk skalası geniş olduğu için aaaa mac çok farklı değilmiş demeyiz herhalde balımmmm bilemıyorum genede :kedi:

o iflas olayın gelincede gerekli gereksiz her ürününü almam.İhtiyacım olduğunu düşündügüm evet bu mutlaka elimin altına bulunması lazım dediğim ürünleri alırım bilmiyorumkismile birşeyi sonuna kadar kullanayınca,çöpe ya da kullanılmayacak ürünlerim arasında girdiğinde harbiden çok üzülüyorum :sinifsinif: kullanamayacağım şeyi neden aldım diye kendime kızıyorum o yüzden batmam M.a.c bir an önce açılsın diyorum hihoyyyt

O konuda haklısın opuyorumnanaktan

Ama genel olarak bakınca ben MAC de Shiseido Purenessin yerini alacak pudra goremıyorum.Keza rimel dersen loreal ve lancome derim gibi gibi yani

Donutum süper bişeymiş bu yaa benimde sorunum aynı ergenlik sivilcelerim 30 a 1 kala çıkmaya başladı yenimi ergen oluom ne zemuszemus

Canım izmire 2 mağaza açıo MAC gözünüz aydın ama unuttum nerelere olduğunu birini sankim alsancak diemi hatırlıom ne...

Clinique yi seviomda tekinde olmasa kampanyası süper olacak adım dibinden ayrılmıorlar pire gibim deli oluom ...
Donutum bu arada guerlain in sonbahar koleksiyonunu gördünmü muhteşem hem dışı seni yakar içi beni dedikleri gibim aynen öle valla ....
Bende dün flormardan 2 allık aldım renklerine bayıldım ilk zamanlar hiç bakmıyordum ürünlerine ama kk hatunları fikrimi değişti bi bakim dedim süper yaa bazı lüks markalara taş çıkartır rengi sürümü süper resim ekliyemde swacht yapam size ...
izmire mac açılcak haberini sanırım makyaj çantamdan öğrendik ama bunla ilgili bi haber bulamadım başka biri balçova biri alsancak diye biliyorum yalan habermidir bilmem
canım çok teşiekkür ederim megintoşum sen ne kadara aldın ve nerden aldın cano?

çok teşekkürler sevdiceğimŞeniz

çok teşekkürler bidenesiolumunekankayizsmile

kız ne dadlı bişeymiş seçemedim saç içn değil mi
elften aldım 3,5 sterlin ben çok sevdim vallaaaa
aaaaaa ciddi olamazsın hihoyyyt ne zaman açılıyor bilgin var mı canım ?
Alsancak diğeride forum bornova olabilir mi :lepi:
balçova sanırım :p ama forum olması lazım :p
lakin yalan haber diye düşünüyorum hiç bir bilgi yoık çünküm
Aynen canım forum bornava 1-2 aya kadar açılması bekleniyor iyi bi yerde dükkan arıyorlarmış...

Flormar Pretty compact allık şeftali olan P111 diğeri P113

enemmmmmmmmmmm bu ikisine de bayıldım özellikle pembemsi ne tatlı bişimi bize yanağındada göstersene rozencılımmm :pPPP

livcime katılıyorum biz batmayız :pPPPPPPP

livcim canım benim kız benim gibi yazmışın maşallah maşallah çok sevim ben seni hehehe :p
mac açılsın beraber gidelim kurcalamaya hahahahabayanssulusmile birbirimizi frenleriz :)

bi kullanıyom
bi kullanmıyom
nickimi oku tembellllllllllllllllllllll :)

rosecim çok güzel renkler balım.
Sağol bebemm...
Ay eveetttt ben de üsttekine bayıldııımmm!!! Bu arada yanılmıyorsam Flormar'ın bende broz ikili bir allığı var. Gerçekten çok başarılı. Ona benzeyen bi Elizabeth Arden vardı, ondan hiçbir farkı yok...
Bende bayılarak aldım canım sürümüde kolay...

işte bu doğru mac=iflas...

Canım düşüncende çok haklısın katılmamak mümkün değil ama MAC ile tanışmadığın için böyle diyorsun herşeyi ile öyle cezbediyorki anlatamam sana bende ilk başlarda bi kalem bi far almıştım git gide bişeyler almaya devam ettim ve her ay çıkardığı koleksiyon ürünlerinde hoşuma gidenleri almaya başladım şimdi ise sadece koleksiyon takip ediyorum adamlar öyle yapıorki sadece dış görünüşüyle bile insanları fethediyor gerçi benimki aydan aya koleksiyona para yatırıyorum eşim bile öğrendi artık 2 ay gitmedim yazlıktaydım koleksiyonun geldiyse ben istediklerini alayım demeyee başladı anlayacağın MAC = Bağımlılık....
şeftali tonlu allığa bayıldım yanlız ye beni diyo:KK70:sositososito
Haklısın canım çok güzel fiyatına göre bence mükemmel kalitede...7.50tl fiyatı...

Son düzenleme:
izmire mac açılcak haberini sanırım makyaj çantamdan öğrendik ama bunla ilgili bi haber bulamadım başka biri balçova biri alsancak diye biliyorum yalan habermidir bilmem

elften aldım 3,5 sterlin ben çok sevdim vallaaaa

balçova sanırım :p ama forum olması lazım :p
lakin yalan haber diye düşünüyorum hiç bir bilgi yoık çünküm

enemmmmmmmmmmm bu ikisine de bayıldım özellikle pembemsi ne tatlı bişimi bize yanağındada göstersene rozencılımmm :pPPP

livcime katılıyorum biz batmayız :pPPPPPPP

livcim canım benim kız benim gibi yazmışın maşallah maşallah çok sevim ben seni hehehe :p
mac açılsın beraber gidelim kurcalamaya hahahahabayanssulusmile birbirimizi frenleriz :)
Canım kullandığım gün resmini çeker gösteririm bugn bile swachtlarını zor yaptım hasta hasta yaz ortası grip oldum ya varmı böle bişi şimdi nanaklarımada sürsem belli olmaz zaten gripten dolayı pancar gibi düzelim biraz söz....

Bende güneş lekesi oli o kadarrrrrrrrr
sivilce bilmem ben eğer olsaydı delik deşik bi yüzüm olurdu.
güneş lekelerinide fondotenle kapatıyom hoş kapatmasamda kötü bi görüntü yok
emme özel günlerim içün porselen makkajı fondoteni alcam
ciliniquede vardı adam dedi kapatcak hepicini bebek gibi olcak
aha dedim dene yüzümde dediğin gibi olursa 3 dene alcam :)
ama başarılı bulmadım benim estee kadar kapatamadı valla

Kimisi clinique kapatıcılığı daha iyi diyor,kimisi ise esteekafamçokkarıştı

kızlarrrrrrr cliniqueciler kampanyanız varrrrrrrr

15768827.jpg

Ühüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben Daha 10 gün oldu göz çevresi ve pudra alalı
Yazık bana..yazık bana...çokkk yazıkkk :bbo:
Çölde dolaşmim ben en iyisi ohaoldumsmile

cilinique pudrada iyi ama fondoten vasat
estee'nin günlük fondotenini kullanıyorum
ciliniquenin porselen makkaj için olanından daha iyi kapatıyor canım.
o yüzden pudrada cilinik fondotende esteeeeeeeee :eek:

kızlar alışveriş yapma arzum tavan yaptı burda takıla takıla.bide zaten çok stressliyim zor tutuyom kendimi ya:S:S:eek:klava:

cilinique pudrada iyi ama fondoten vasat
estee'nin günlük fondotenini kullanıyorum
ciliniquenin porselen makkaj için olanından daha iyi kapatıyor canım.
o yüzden pudrada cilinik fondotende esteeeeeeeee :eek:

Demekki fondötende clinique tercih etmemem lazım vereliniortak
İyi oldu bunu öğrendiğim :lepi:

Demekki fondötende clinique tercih etmemem lazım vereliniortak
İyi oldu bunu öğrendiğim :lepi:

Fondotende epey bi marka denedim
28 yaşında estee doublewear da karar kıldım :)
ciliniquede almadım ama deneme makkajları yaptırdım
bana göre orta karar
aynı paraya esteee aklinialirimsmile
allam firmanın gönüllü reklamcısı oldum :)

X