- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Evet yaa.hele de koyacak yerin varsa dolabı.yok malesef çalışmaya başlarsam almak istiyorum çalışırken pratik olur bu tarz şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa.hele de koyacak yerin varsa dolabı.yok malesef çalışmaya başlarsam almak istiyorum çalışırken pratik olur bu tarz şeyler
dondurucu olmayınca zor ya mesela ben hiç dolmalık biber denemedim kaba fazla yer kaplar diye aslında bir fırın tepsisine karnıyarık yapıyordum biz iki kişiyiz o bize 6 kerelik yemek oluyor fazlasını hemen dondurucuya koyuyordum iyi oluyordu ama bu sene bi şey yapamadımEvet yaa.hele de koyacak yerin varsa dolabı.
Gidiş geliş ben de alıcam derin dondurucu.inanır mısın bir torba bile koyamadım dolaba.unuttum,fırsat olmadı derken kış geldi.bu hsonu da yapmıcam.haftaya inşallahdondurucu olmayınca zor ya mesela ben hiç dolmalık biber denemedim kaba fazla yer kaplar diye aslında bir fırın tepsisine karnıyarık yapıyordum biz iki kişiyiz o bize 6 kerelik yemek oluyor fazlasını hemen dondurucuya koyuyordum iyi oluyordu ama bu sene bi şey yapamadım
ev taşıdım o yüzden yapamadım şimdi koysam kesin bozulurdu taşınırken elektrik yoktu falan hala yerleşemedim bu sane hazıra dayanıcaz gibi duruyoGidiş geliş ben de alıcam derin dondurucu.inanır mısın bir torba bile koyamadım dolaba.unuttum,fırsat olmadı derken kış geldi.bu hsonu da yapmıcam.haftaya inşallah
E mantıklı davranmışsın.ben yine de bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum canım.pahali da olsa ben bir şeyler alıp koyucam inşallah haftaya.kışın az da olsa yemek düşünme stresimi azaltiyor.ev taşıdım o yüzden yapamadım şimdi koysam kesin bozulurdu taşınırken elektrik yoktu falan hala yerleşemedim bu sane hazıra dayanıcaz gibi duruyo
Yapmak istiyorsanız bencede yapın pahali olmasından ziyade artık sertlesiyor fasulye falan pişmesi zor olur.E mantıklı davranmışsın.ben yine de bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum canım.pahali da olsa ben bir şeyler alıp koyucam inşallah haftaya.kışın az da olsa yemek düşünme stresimi azaltiyor.
Evet öyle bir sorun da var.annemi götürücem pazara.o daha iyi anlıyor.off niye bu kadar geç kaldım bilmiyorumYapmak istiyorsanız bencede yapın pahali olmasından ziyade artık sertlesiyor fasulye falan pişmesi zor olur.
Selam bebekler nasıl Allah bağışlasın ♡♡Yaz geldi konuyu guncelleyelim bakalim kizlar:)
Selam canim bebekler iyiler cok SukurSelam bebekler nasıl Allah bağışlasın ♡♡
Ben fasulye koymuştum köyden gelmişti bahçeden.
bende her ay 2'ser paket nohut ve kuru fasulyeyi islatip haslayip posetliyorum birer yemeklik.Ben bu aksam nohut islatip yarin için pişirip aticam dolaba
Fasulyeyi güzelce temizledim yıkadım kırdım. Sonra biraz bekledim suyu gitsin diye. Soğan kavurdum yağda fasulyeyide bikaç dk çevirdim içinde. Soğuyunca yemeklik ayırıp dolaba koydum.Selam canim bebekler iyiler cok Sukur
Fasulyeyi hasladin mi yoksa yagda kavurduktan sonra mi koydun?
Yeşil mercimegin tadi degisiyo mu acaba?haslanmis fasulye su gibi oluyo sanki o yuzden ben kavurup koyuyorumbende her ay 2'ser paket nohut ve kuru fasulyeyi islatip haslayip posetliyorum birer yemeklik.
cat kapi gelen olursa cok pratik oluyor.
yesil mercimegide haslayip ufak ufak posetlere koyarim.
mercimekli bulgur icin iyi oluyo elimin altinda...yontemlerini takip ediyorum cnm.
bu arada dlaba koymak icin pogaca tarifin varsa paylasirsan sevinirim...
Yaprak da ilgincmisGeçen yaz stokladığım bir çok malzeme hala duruyor. Bu yaz bamya, taze barbunya ve az domates dışında birşey koymam. Geçen ay yaprak stokladım.
Ben artık yemeklerimi bol bol yapıp, yarısını stokluyorum. ( pişmiş, ısıt & sun...)
Ben de gecen sene öyle yaptim çok güzel oluyoFasulyeyi güzelce temizledim yıkadım kırdım. Sonra biraz bekledim suyu gitsin diye. Soğan kavurdum yağda fasulyeyide bikaç dk çevirdim içinde. Soğuyunca yemeklik ayırıp dolaba koydum.
yok cnm mercimegin tadi degismiyor .Yeşil mercimegin tadi degisiyo mu acaba?haslanmis fasulye su gibi oluyo sanki o yuzden ben kavurup koyuyorum
Mercimegi de corba için soganla kavurup koymayi düşünüyorum
Vallahi benim ilk denemem. Böyle yapsam nasıl olur diye düşünürken bir teyze ben böyle yapıyorum dedi. Salamuradan çok daha lezzetli ve yumuşak oluyormuş.Yaprak da ilgincmis
Tadinda degisiklik oluyo mu acaba?