Ayakkabıyı ne zamandır giymiyor. Fotosunu koymayı başaramadım , morluk, siyahlık, beyazlık var ve şiş. Size de çok geçmiş olsunAyakkabıdan olmasın. Benim oğlumda da çıktı bi türlü iyilrşmiyordu, böyle yanık gibiydi, ayakkabısını değiştirdim geçti. Aldığım firmaya şikayet edeceğim dedim ama bir şey çıkmaz dediler. Bilindik bir marka bir de
Ayakkabıyı ne zamandır giymiyor. otosunu koymayı başaramadım , morluk, siyahlık, beyazlık var ve şiş. Size de çok geçmiş olsunAyakkabıdan olmasın. Benim oğlumda da çıktı bi türlü iyilrşmiyordu, böyle yanık gibiydi, ayakkabısını değiştirdim geçti. Aldığım firmaya şikayet edeceğim dedim ama bir şey çıkmaz dediler. Bilindik bir marka bir de
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun allah şifa versin
Çok korkunç görseller var ay Allah korusun.
Allah razı olsun. Yarın dahiliye randevumuz var bakalım ne diyecek doktor, sonrasında kalp damar cerrahisi ne gideriz bunu iyi dediniz. Size de çok çok geçmiş olsun. Ne güzel yardimci olmak için detaylarla yazmışsınız. Çok çok teşekkür ederimYara ilk etapta kucuk oluyor. Benim babamda yaralar Ilk olarak ayak parmaklarindan basladi. Sonra zamanla parmak curuyor. Babanizin yaralari nasil bilmiyorum ama dediginiz gibi siyahlik, beyazlik morluk oluyor. O siyahliklar curume olabilir.
Sonuc olarak mecburen yara olan kismi kesmek zorunda kaliyorlar. Cunku olusan enfeksiyon kan zehirlenmesine sebebiyet veriyor ki bu acilen tedavi edilmesi gereken ciddi bir durum.
Babamin belirli araliklarla birkac parmagini kestiler. Sonra yaralar bir ayaginin tabaninda cikmaya basladi. ilerleyince kan zehirlenmesi oldu. 3 gun daha gelmeseydin septik soka girip ölürdün dedi doktorlar..Enfeksiyonu tedavi ettikten sonra ayagini bilekten kestiler. Son olarakta bacagi malesef diz altindan kesildi.
Bu anlattiklarim 2003-2010 yillari arasinda oldu. Babama tek iyi gelen oksijen tedavisi olmustu. Tedaviyi aldigi zaman yaralari kapaniyordu. Ama bir sure sonra yine cikiyordu..
Belki suan daha iyi tedaviler mevcuttur.
Bence emin olmak icin kalp damar cerrahisi ve dahiliyeye gidin. Diyabetik ayak ya da damar tikanikligi varsa net bir teshis konup ilerleme olmadan tedaviye baslansa iyi olur. Cunku boyle bir durumda yaralarin kotulesmesi demek uzuv kaybi demek.
Cok uzun yazdim farkindayim ama biz birebir yasadik, tecrube ettik.. Cok üzucu surecler. Umarim babanizin durumu benim babaminkisi gibi degildir. Basit bir seydir.
Acil sifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?