- Konu Sahibi canayakxixn
-
nasıl yani 1300 oda 0 tuvalet..
işte avrupalılar bu kadar pismiş zamanında...
onu bizden öğrenmişler...
adamlar durmamışlar kendilerini geliştirmişler...
framsızlar tuvaletı temızlıgı bızden ogrendıler zaten topuklu ayakkabıyı da onlar buldu pacalrına ... bulazmasın dıye :))) o kadar pısler yanı dusunun :)
inanmıyorum topuklu ayakkabı bulma nedenlerine bakarmısın onların
bu saka gıbı ama gercek :) ortalıga yaparlarmıs yıyıp ıcıp kusarlarmıs e halıyle ayakları pıslenmesın dıye bole bı ıcat bulmuslar :)
Nasıl yani uyurken böcek mi yiyoruz ?
bu saka gıbı ama gercek :) ortalıga yaparlarmıs yıyıp ıcıp kusarlarmıs e halıyle ayakları pıslenmesın dıye bole bı ıcat bulmuslar :)
Ayrıcaa... :) O kadar kokudan sonra zahmet edip parfümü de bulmuşlardır.
Gelin çiçeğide inglzlrden çıkma yılda 1kez banyo yapma alıskanlığı oldugu için düğünler banyo dönemine yakın yapılırmış banyoda mayıs gbi sonrasında gelinler güzel koksun die ellerinde çiçek taşımaya başlamışlar we adı gelin çiçeği olmuş. Tuwalet kültürunu bizim atalardan öğrenmişler ki tam öğrendikleri söylenemez medeniyetin göbeğinde uzay çağna gelmişler ama hala wc de yıkama musluğu yok
dogru bak ne anlatcam.
fransada ya$iyorum, 1,5 yil once yeni yapim bir siteye ta$indik ; ta$inmadan once, daireyi ziyaret esnasinda tabii site bekçisi bize e$lik etti.
wc ye geldi sira, tam da istedigim gibi, tuvalet ve banyo ayri bolumlerde ; wc de ne musluk ne lavabo minisi dahi yok !
e$imle ve bir arkada$imizla musluk hakkinda konu$urken, dedim bekçiye $uraya mini bir musluk açsak problem olurmu ?
adam baka kaldi $a$kin $a$kin)
bizde temizlik imandan gelir dedim !
boylede bir animiz vardir hahahah
devami enteresan !!
adama bakarmisiniz ! olur ama çikacaginizda tekrar eski haline getirmeniz gerekir wc yi diyor) o ayri bir konu
sonuç mu ? kim ugra$acak musluk yerini kapatmakla
Ayrıcaa... :) O kadar kokudan sonra zahmet edip parfümü de bulmuşlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?