Resimlerle En Gerçekler.......

framsızlar tuvaletı temızlıgı bızden ogrendıler zaten topuklu ayakkabıyı da onlar buldu pacalrına ... bulazmasın dıye :))) o kadar pısler yanı dusunun :):52:

Ayrıcaa... :) O kadar kokudan sonra zahmet edip parfümü de bulmuşlardır.

Gelin çiçeğide inglzlrden çıkma yılda 1kez banyo yapma alıskanlığı oldugu için düğünler banyo dönemine yakın yapılırmış banyoda mayıs gbi sonrasında gelinler güzel koksun die ellerinde çiçek taşımaya başlamışlar we adı gelin çiçeği olmuş. Tuwalet kültürunu bizim atalardan öğrenmişler ki tam öğrendikleri söylenemez medeniyetin göbeğinde uzay çağna gelmişler ama hala wc de yıkama musluğu yok :19:

Gelin çiçeğide inglzlrden çıkma yılda 1kez banyo yapma alıskanlığı oldugu için düğünler banyo dönemine yakın yapılırmış banyoda mayıs gbi sonrasında gelinler güzel koksun die ellerinde çiçek taşımaya başlamışlar we adı gelin çiçeği olmuş. Tuwalet kültürunu bizim atalardan öğrenmişler ki tam öğrendikleri söylenemez medeniyetin göbeğinde uzay çağna gelmişler ama hala wc de yıkama musluğu yok :19:

dogru bak ne anlatcam.
fransada ya$iyorum, 1,5 yil once yeni yapim bir siteye ta$indik ; ta$inmadan once, daireyi ziyaret esnasinda tabii site bekçisi bize e$lik etti.
wc ye geldi sira, tam da istedigim gibi, tuvalet ve banyo ayri bolumlerde ; wc de ne musluk ne lavabo minisi dahi yok !
e$imle ve bir arkada$imizla musluk hakkinda konu$urken, dedim bekçiye $uraya mini bir musluk açsak problem olurmu ?
adam baka kaldi $a$kin $a$kin ;))
bizde temizlik imandan gelir dedim !
boylede bir animiz vardir hahahah

devami enteresan !!
adama bakarmisiniz ! olur ama çikacaginizda tekrar eski haline getirmeniz gerekir wc yi diyor ;)) o ayri bir konu ;)
sonuç mu ? kim ugra$acak musluk yerini kapatmakla ;)

dogru bak ne anlatcam.
fransada ya$iyorum, 1,5 yil once yeni yapim bir siteye ta$indik ; ta$inmadan once, daireyi ziyaret esnasinda tabii site bekçisi bize e$lik etti.
wc ye geldi sira, tam da istedigim gibi, tuvalet ve banyo ayri bolumlerde ; wc de ne musluk ne lavabo minisi dahi yok !
e$imle ve bir arkada$imizla musluk hakkinda konu$urken, dedim bekçiye $uraya mini bir musluk açsak problem olurmu ?
adam baka kaldi $a$kin $a$kin ;))
bizde temizlik imandan gelir dedim !
boylede bir animiz vardir hahahah

devami enteresan !!
adama bakarmisiniz ! olur ama çikacaginizda tekrar eski haline getirmeniz gerekir wc yi diyor ;)) o ayri bir konu ;)
sonuç mu ? kim ugra$acak musluk yerini kapatmakla ;)

Cnmcm bizde Londrada yasiyoruz ya bu wc olayina inanmiyorum , lavaboya ne demeli 1 musluk sicak 1 musluk soguk baglantisizzz ..iyyyy bunlar ikisini acip lavaboda suyu doldurup oyle yuz yikiyolarr yani kafam calismiyooooo nedir ben anlamadim bu isden bisey
ayyy fransa dedinde bende animi anlatayim hemennnnn
kursa gidiyorum burda sene basi yanima bi fransiz kiz oturdu ve surekli konusmaya calisiyo benimle falan filan derken baktim kizin sacina bocek dusmus tamm elimi uzattim alicammmm amann yarabbimmm o bocuklerrrr bitttt
veee biiii suruu taneeeeeeeee
ben omru hayatimda bir arada o kadar cok bit gormedimmmmmm (5 yil oggretmenlik gecmisim oldugu ucun kurdum bu cumlei kalemle kontrol etmisligim vardir onceden:)
ayyyyyyy suan dusununce bile kasinmaya basladim

bide guldugum biseyy gayet guzel giyinmis kokos modunda hatun birden mendili cikartiyoooooo yemeginnnn ennnnn guzel yerindennnnn ve o annn icinden canavar cikiyormuscasinaaaa burunnn puskurtmeeeeee

ayyy anlat anlatt kusucam vallaa

alah kolaylik versin bizeee
medeniyetttt 2012 :))))))

Bu mendil olayı Fransızların çoğunluğunda var sanırım. 2 yıl önce Fransa ortaklı bi şirkette çalıştım. Çalışanların yarısı Fransızdı haliyle ve bu mendil olayını sürekli yapıyorlardı. Evet, yemeğin ortasındada... :37:

Ayrıcaa... :) O kadar kokudan sonra zahmet edip parfümü de bulmuşlardır.

evet sanrıım onu da onlar buldu:52::52: yanı oyle duymustum tam olark bılemıcem ama gercekten cok cok pıs bı mılletmıs :19:
arklarında yazdıklarını okudum batılı hayranları bu yazdıklarımzıı okusun belkı akılları basına gelır :52::52:

Back