• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunları biliyormuydunuz ?

Deniz kobrası dünyanın en zehirli yılanıdır. ....

bence daha zehirlisi var:olmaz: dedikoducularkötükedihüso

Adana'da 'başka erkekle ilişki' dedikodusu iki kadının canını aldı. Görgü tanığı, kadınlardan birinin dokuz yaşındaki oğlu: Babam yaptı

Sarıhamzalı Mahallesi’nde terk edilmiş minibüste iki ceset görenler jandarmayı aradı. Jandarma olay yerinde bir de yaralı erkek buldu.
*Sevim Kutlu, ‘koca’ kurbanı oldu (üstte).

fft5_mf182936.Jpeg

-Bir karıncanın koku alma yeteneği en az bir köpeğinki kadar gelişmiştir.:sinifsinif:

-Hayvanların en büyüğü mavi balinadır. (uzunluğu 33 m., ağırlığı 190 t.)kafamçokkarıştı

1214514054balina.jpg

-Sadece dişi sivrisinekler ısırır. dişiler ısırmayı severlerkaydirigubbakcemile3

-Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür. kafalarını kuma sokmalarından bunu anlamıştım zaten:roflol:

-Deve deniz suyu içebileceği gibi bir defada 250 litre su da içebilir. yuuuuh devedelikafadulden:roflol:

Deniz kobrası dünyanın en zehirli yılanıdır. ....

bence daha zehirlisi var:olmaz: dedikoducularkötükedihüso

Adana'da 'başka erkekle ilişki' dedikodusu iki kadının canını aldı. Görgü tanığı, kadınlardan birinin dokuz yaşındaki oğlu: Babam yaptı

Sarıhamzalı Mahallesi’nde terk edilmiş minibüste iki ceset görenler jandarmayı aradı. Jandarma olay yerinde bir de yaralı erkek buldu.
*Sevim Kutlu, ‘koca’ kurbanı oldu (üstte).

fft5_mf182936.Jpeg

-Bir karıncanın koku alma yeteneği en az bir köpeğinki kadar gelişmiştir.:sinifsinif:

-Hayvanların en büyüğü mavi balinadır. (uzunluğu 33 m., ağırlığı 190 t.)kafamçokkarıştı

1214514054balina.jpg

-Sadece dişi sivrisinekler ısırır. dişiler ısırmayı severlerkaydirigubbakcemile3

-Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür. kafalarını kuma sokmalarından bunu anlamıştım zaten:roflol:

-Deve deniz suyu içebileceği gibi bir defada 250 litre su da içebilir. yuuuuh devedelikafadulden:roflol:

malesef haklısın hayat böyle dedikoducu yılanlarla kana bulanıyor ne yazıkki:çok üzgünüm:
yılan bile daha insaflı onlardan en azından su içene dokunmuyor :jeyyar:
sardunya gördünmü hörgücüne kaç litre sığacak bir devenin deposu250 lt sen düşün bakalım nereye kadar içebilcen daha su tııııssssssss :jeyyar::roflol:

-Zürafalar yüzemez.

-Zürafanın dili 35 cm. kadardır.

-Fil zıplayamayan tek memelidir.

-Hapşırdığımız zaman kalbimizde dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur.

-Sıcak su soğuk sudan daha ağırdır.

1-zürafa o boyuyla nasil yüzsün zaten :roflol:

2-dil ve boy orantili demekki ne kdar boy o kadar dil :)))

3-filler o gövdeyle nasil ziplayabilsin :roflol:

4-bunu biliyordum

5-bunu bilmiyordum, neden acep ki CADIARZU

Son düzenleme:
Hapşırdığımız zaman kalbimizde dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur.

sanırım o yüzden hapşırılınca çok yaşa deriz.
Zaten o anda anlıkta olsa ölü birine ne denebilir ki en iyi:gitme:

Bir insanın su ve yemek olmadan yaşayabildiği en uzun süre 18 gündür.

"İnsanlık Dışı Deneyler"in gerçek olduğunu biliyordumkötükedihüso

martyrs.jpg

Karınca kendi ağırlığının 50 katını taşıyabilir.

1.jpg

Çekirgenin kulağı dizindedir.-tatlicadiarzu-

e28.jpg

Yeryüzünün en sıcak yeri Afrika'da El-Ezize bölgesidir. (Gölgede 58 derece)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile4

Yeryüzünün en soğuk yeri Antarktika'da Vostok (Rusya) bölgesidir. (- 88.3 derece)

soğuk rus lafı nerden geliyor anladımkaydirigubbakcemile3

Uzaya ilk defa 12.04.1961 tarihinde Yuri Gagarin uçtu.

vereliniortak

İlk defa aya 21.07.1969 tarihinde Neil Armstrong ayak bastı.

diyosun:roflol: :roflol: :roflol:

sonqs8.jpg

Eski Roma'da şişeden hazırlanmış kaplar altın ve gümüşden daha değerli sayılırlardı.

kesin şarap şişesinden olanlardırkaydirigubbakcemile3

Dünyada en eski üniversitesi 989 yılındaki Mısır'ın El-Ezher üniversitesidir.

mısırlılar bu işe erken başlamışlar ama ileriye taşımayı becerememişler:umursamaz:

Dünyanın en genç üniversite öğrencisi 11,5 yaşındaki Ganesh Sittampalam'dır.

aslında 11 yaşında olarak ben olacaktım ama annem izin vermedikaydirigubbakcemile3

ılk yeraltı tünel 1 km. uzunluğunda olmuş ve bundan 4 bin yıl önce Irak'ta Fırat nehrinin altından geçmişdir.​

medeniyetlerin beşiğiturkbayragi türkiyeden başlar...ırakta faydalanırlar....

Paraguay dünyanın en yağışlı bölgesidir. Bölgede yağmur neredeyse ara vermez.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile4

Dünyada 2000 e yakın halk ve 3000 e yakın dil var.

tanınmış bir milletturkbayragi olmanın haklı gururunu yaşıyorum :teytey:

Tarih boyu yapılmış savaşların en uzunu ıngiltere ile Fransa arasında olmuştur. Bu savaş 115 sene(1338-1453) sürmüştür.

nereyi paylaşamamışlar:olmaz:afrikayı mıkötükedihüso

ınsanın saçında 102 bine yakın, derisinde ise 20 bine yakın kıl olur. Kıllar her gün 0.35-0.40 mm. uzar.​

bu bilgiye çok "kıl" oldum-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ıngiltereli Thomas Korne 207 sene yaşamıştır.

kazık çakmasına ramak kala mevta olmuş yanelülülülülülü

Dünyanın en uzun ömürlü insanı Çin'de 253 sene yaşamıştır. (1680-1933)

kulağa hiç hoş gelmiyooo:olmaz: ben almiim:umursamaz:

Güneş dünyadan 330,330 kat daha büyüktür.

boyutu değil işlevi önemlikaydirigubbakcemile3 güneşte yaşayamayacağıma göre zemuszemus

Bir köstebek sadece bir gecede 90 m. tünel kazabilir.

gamyoncuiremsu

.

Back