Resimlerle En Gerçekler.......

Bi kutup ayısı olduğumdan hep şüphelenmiştim zaten.. kaydirigubbakcemile3

Böcek kısmı hiç inandırıcı gelmedi CADIARZU

1300 oda yapacaklarına 1 tane de wc yapsalarmış lülülülülülü

İNSAN YAŞAMI BOYUNCA UYKU SIRASINDA YAKLAŞIK 70 BÖCEK VE 10 ÖRÜMCEK YER ... ayyyy allahım buna inanamıyorummmmmmm :1shok:

İNSAN YAŞAMI BOYUNCA UYKU SIRASINDA YAKLAŞIK 70 BÖCEK VE 10 ÖRÜMCEK YER akannehir zaten az uyuyorum bu bilgiden sonra hiç uyuyamayacağım mafoldumben

avrupa temizliği bizden öğrenmiş şimdi de pisiz diye avrupa birliğine almıyolar
biz girmiyoz nan birliğinize pisler...

Bu böcek meselesine katılıyorum :)
Balkonda çay keyfi yaparken karşı çaprazda iki kat yukarda olduğum için rahat görüyorum uyuyan küçük bir kız çocuğunun ağzındaki syahlık dikkatimi çekti dikkatlice bakınca sinek hatta sinekler olduğunu fark ettim bundan sonra yanınıza bir kova alın :)

Hayretle bakerken sineklerini giriş ve çıkışına ağzını şapırtatan kızcağızın ağzından çıkan sinekler sanki 3 metre den hızını almışcasına zzz zzzz uçak gibi
ya şimdi cevapla tuşuna basimi karar veremedim
verdim :)

o bocekli bolumden tksindim o ne oyle ya bocek nasil yeriz ya

bilmeden yiyoruz benim bi basima geldi...o yüzden inaniyorum buna

cok hassassaniz yazdiklarimi okumayin lütfen cünki cok igrenc

börek yiyordum, catir citir etti agzimda birden bisey...neyse heralde peynirdeki cörekotudur dedim ve tam diger böregi yiyecektim ki üzerinde kopmus sinek bacagi gördüm..demek ki sinek bi önceki börekle bu ikinci böregin arasina, yedigim böregin altina sksmis ve ben onu yemisim, icim kalkar düsündükce

güzel paylaşım olmuş

ama şunu anlayamadım ben,yada anlamak istemedim;

''İNSAN YAŞAMI BOYUNCA UYKU SIRASINDA YAKLAŞIK 70 BÖCEK VE 10 ÖRÜMCEK YER''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…