Resimlerinizi Sudaki Görüntüsüyle Oluşturun

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Programın Adı : Reflet
Boyutu: 590 Kb
Dili: Fransızca (Fransızca ama kullanımı çok basit)
Lisans: Freeware (Ucretsiz)
Programın tek özelliği resimlere su dalgası efekti yapabilmesi ama harikayerimseniben

şutarafagitti

cok tesekkurler muthis gorunuyor su efekti.
ama linkte sorun mu var ben indiremedim programi

canım lınk calısıyor ben ındırdım kaydet de sonrada unzip yapıcaksın pc.de winzip programı yoksa o yuzden acamamıs olabılırsın bilgin olsun

zepp tekrar tesekkurler a.s.

iyi geceler :a015:

canım lınk calısıyor ben ındırdım kaydet de sonrada unzip yapıcaksın pc.de winzip programı yoksa o yuzden acamamıs olabılırsın bilgin olsun

zepp tekrar tesekkurler a.s.

iyi geceler :a015:

ilgine tesekkurlerler canim sonunda becerdim:sm_cool:
tekrar tesekkurler zepp ve lafaela.s.a.s.

ya bu programı indirmeyi beceremedim ben bi tarif edermisin ltfn

zepp ben proğramı indirdim ama winzip yapılması gerekirmiş nasıl yapacağım arkadaşım bana yardımcı olursan sevinirim mesela indirdim proğramı sonra indirdiğim dosyaya geldim mauseyi sağ tıkladım buraya çıkar ı tıkladım dört beş dosya attı sayfaya hemen anladım ne olduğunu birde SORUN ŞU nasılsa zorda olsa proğramı çalıştırdım ama resimler çok büyük ekranda sadece ufacıcık bir kısmı görünebildi off ya dediklerimi umarım anlamışındir zepp anladıysana bana en basit yoldan anlatırmısın hocamm

canim indirmeye calistim.. fransizca: Document non trouvé diye yaziyor.. yani dosyayi bulamadigini.. silindi mi acaba?

zepp ben bu proğramı indirdim ama resim düzenlemeye başkadım resim çokk büyük oldu ekran da acaba indirirken mi hata yaptım.mesela portre resmi var ekran da ama o kadar büyük ki sadece ben yüzün çeyreğini görebiliyorum umarım anlatmayı başarmışımdır nerede hata yapıtım bilmemCOLOR]

ERREUR 404 - Document non trouvé

L'erreur 404 est un code d'erreur dans le protocole HTTP. Ce code est renvoyé par un serveur HTTP pour indiquer que la ressource demandée (généralement une page web) n'existe pas.
Certains navigateurs web affichent alors le message « 404 File Not Found » (de l'anglais signifiant « fichier non trouvé ») à destination de l'internaute.

Le premier 4 indique une erreur dans la requête, ici une mauvaise URL, venant d'une page obsolàte ou d'une erreur de saisie d'adresse web de la part du visiteur. Le dernier 4 indique le problème causé par cette erreur : la ressource est introuvable.
(http://fr.wikipedia.org/wiki/Erreur_HTTP_404)
(English version: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_404)

link bu hatayı veriyor

Link ölmüş canım.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…