RESİMLERE YORUM ALABİLİR MİYİM??

duru159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
47
2
38
ARKADAŞLAR BU YEMEK TAKIMI VE KAHVALTI TAKIMINI ALDIM HERKES KARE KULLANISSIZ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK BEĞENEREK ALDIM KARE TAKIM KULLANIP SORUN YAŞAYANLAR VAR MI??

Eklentiler

• 081120143758.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 197
  • 081120143758.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 150
Desensiz gayet sik zarif bir takim nesi kullanissiz. Kullanissiz diyenler alli gullu cicekli bocekli takimlar kullaniyorlardir muhtemelen . Gayet zarif iyi gunlerde kullanin

MAKİNAYA ATINCA KIRILIYOMUŞ KENARI DİYE SÖYLEDİLER DOĞRUMUDUR ACABA ?

BUNLARDA TENCERE VE ÇATAL BIÇAKLARIM :)

Eklentiler

• 081120143760.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 155
  • 081120143757.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 163
Benımkılerde kare 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum..

Makıneden dolayı degılde,makıneden cıkarırken birinin kenarını vurup kırmıştım..

Etrafa vurma ıhtımalı bıraz daha fazla oluyor karelerde..

Onun dışında bi sorun yok..çok şıkmış ayrıca senınkıde..

Bence çok şık desensiz olduğu içinde soyulma gibi sıkıntı yaşamazsın. Yerleştirirkende biraz özen gösterirsen bence hiç problem olmaz.

bende öyle düşündüm yani bu kadar kötü olsa moda olmazdı günlük tabaklarımıda yuvarlak alırım :)

Ben günlük takımımı yuvarlak tercih ettim. Ben de bu tür kare tabaklar için, köşeleri kırılıyor diye çok duydum ama gene de misafir için ben de kare tercih edeceğim. Çünkü çok güzeller :) Güle güle kullanın. Siz de sanırım aynen benim gibi sadeci bir insansınız. Sade ve şık bir takım. :) Mutlu mutlu kullanın inşallah.

aynen sade ve şık hem daha zarif duruyor daha sonra sofrada yemekler kendini gösteriri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…