Resime göre fikirlerinizi rica edıyorum kızlar

Haklısın canım. Bırde konsol kullanmıcam dedıgınız gıbı 50 cm uzunluğunda sadece masanın uzerıne gelecek sekılde nasıl olur.

Benim dediğimde bu şekilde kare değil ama dikdörtgen baklava dilimli aynalar konsolun veya masanın üzerinde çok hoş duruyor.

Benim dediğimde bu şekilde kare değil ama dikdörtgen baklava dilimli aynalar konsolun veya masanın üzerinde çok hoş duruyor.
Katılıyorum. Bunlar gıbı mı

Eklentiler

• image.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 69
Aynen bu şekilde mesela ilk fotoda ki ayna biraz daha uzun olabilirdi enine. Karışık ama modern duruyor

Aynen bu şekilde mesela ilk fotoda ki ayna biraz daha uzun olabilirdi enine. Karışık ama modern duruyor
Haklısınız. Daha uzun olmak koşuluyla guzel duranılır. Fıkırlerınız için cok tesekkurler bıraz daha netlestı kafamda

Kendine boy aynasında deil dev aynasında bi bak gibi olmuş :)) ama çok güzel bu şekil gerçektende

Bir de ben deprem anında falan düşer diye tırsarım. Ya da ne bileyim oynar yerinden falan. Bendeki teorilerde yani pes

Ben beğenmedim bide aynalı fazla sevmem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…